- Член од
- 4 ноември 2013
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 3.653
Таа има граници, има една црвена линија што треба да ја знаат гостите и да не претеруваатПа ако правите свадба и мислите дека одобноста на гостите не важна тогаш што ги викате. Славете сами.
Мрчеле не мрчеле тоа е твој избор дружеА ако не отидеме 15 сати на свадба од почеток до крај, а сте не викнале тогаш вие ќе бидете тие што ќе мрчите. Ете не дојде од сабајле, не ме испошутва.
Јас не знам до сега човек што тоа го направил искрено, да одбие да иде на свадба затоа што траела 15 саати
Кога ова вака го кажувате, испаѓа дека гостите диктираат што треба а што не треба
Јас сум бил на секакви свадби и сум одал почит, дали било 3 саати, 15 саати, дали имало народна или помодерна музика, дали било во црква или не било, дали е со седење или стоење - јас сум одал почит
Ти ја сфаќам поентата, да не мислиш дека ти пишувам за да се раскараме низ дискусија, едноставно неколку дена се во годината и безпотребно се преувеличува
Јас секогаш убавите моменти ги ставам пред тие некои работи што се проблематични
Исти сум ко тебе ако ти значи нешто, мука ми е 15 саати ама јбг тоа е
Ќе остарете, ќе ве викаат само во ресторан, навикнете се на нештата - не се замарајте со глупи работи
Последно уредено:
.
ova poise od muabeti izglea. Samo so prvite bratucedi i prijateli, ke imate 150.