мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 22.266
- Поени од реакции
- 28.671
Ova ti bese nekoj obid za humor ili taka mene mi se priciniКажи му на газдата нека ти стави онакво на муцката да не касаш и нема никој да те познае.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova ti bese nekoj obid za humor ili taka mene mi se priciniКажи му на газдата нека ти стави онакво на муцката да не касаш и нема никој да те познае.

не би знаел ти верувајOva ti bese nekoj obid za humor ili taka mene mi se pricini![]()
Ne be ok, ako ti bese obid za humor posto sposobnostite za humor ti se kolku na vouager, kazi ke se nasmeeme cisto onaka kolku za kuraz da ti dajme.не би знаел ти верувај
каква снегулка си станал невероватноNe be ok, ako ti bese obid za humor posto sposobnostite za humor ti se kolku na vouager, kazi ke se nasmeeme cisto onaka kolku za kuraz da ti dajme.
Abe da bese od bilo koj tuka napisano osven od vas nekolku dusi so ste operirani od humor, ke bese nikomu nisto, ama cim od vas idi a znam deka ste operirani, ednostavno moram da prasam jbg.каква снегулка си станал невероватно
Ја сум опериран од хумор?Abe da bese od bilo koj tuka napisano osven od vas nekolku dusi so ste operirani od humor, ke bese nikomu nisto, ama cim od vas idi a znam deka ste operirani, ednostavno moram da prasam jbg.
Posto ja razresivme dilemata , stvarno ova da ti bilo obid za humor, ocaen dodusa ali sepak obid, ete i hehence ke ti klam vo znak na poddrska![]()
E ova e vekje daleku podobro, stvarno me nasmejЈа сум опериран од хумор?
Ти нормален ли си, што збориш вака? Објективно, ја имам најбоља смисла за хумор на форумов.

Тоа е реалноста.E ova e vekje daleku podobro, stvarno me nasmej![]()

Глич во матриксот.И зошто плавушата држи две цигари во рака?
Исто и Дена.
ХАХАХАХАХАХАХХА ај сиктер бе. 
Цела вечер се смеам на видеово, сто пати го пуштив@мкд владе у позадина му довикува на војводата.![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХАХХА ај сиктер бе.
![]()
54 tuh vaatamist · 428 reaktsiooni | Светот и Европа биле против дпне | Bella Ciao
Светот и Европа биле против дпнеwww.facebook.com

Цела вечер се смеам на видеово, сто пати го пуштив![]()