Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

Статус
Затворена за нови мислења.
На крај памет не ми е да правам муабет на таа тема со него, шо сака нека прави.
Оти? Круната ќе ти падне? Ороспија ќе испаднеш во неговите очи? Бар ќе бидеш на чисто, соочување со туѓите оценки за вас е стресно, ама често знае да биде корисно.

Оти? Круната ќе ти падне? Ороспија ќе испаднеш во неговите очи? Бар ќе бидеш на чисто, соочување со туѓите оценки за вас е стресно, ама често знае да биде корисно.
Ќе испаднам очајна а тоа највише мразам

Прво викаш дека му даваш еднаш годишно што е прва и единствена причина да бара друга, второ и тоа еднаш ќе му било премногу мислам ок златна ти е и последна на свет па нема да најде друга. Тоа е проблемот со жените во денешно време, мислат дека поседуваат златен рудник помеѓу нозе па мажот ќе ги чека да му дадат и ќе ги моли а во реалност има друга што ќе рашири нозе за помалце од 2 минути.
Јасно е дека проблемот е во тебе, само што ти не сакаш да си признаеш па уште и отвараш тема на кајгана со совети и што да правиш. Побогу срамота е да кажеш дека му даваш еднаш годишно, а богами и златна да ти е после еддна годишна прво ќе треба да ја прегледа какво стање е пред да го стави внатре.

Ќе испаднам очајна а тоа највише мразам
Ти си веќе очајна, само подобро може да биде! Го знаеш она: подобро кошмарен крај, отколку кошмар без крај!

Прво викаш дека му даваш еднаш годишно што е прва и единствена причина да бара друга, второ и тоа еднаш ќе му било премногу мислам ок златна ти е и последна на свет па нема да најде друга. Тоа е проблемот со жените во денешно време, мислат дека поседуваат златен рудник помеѓу нозе па мажот ќе ги чека да му дадат и ќе ги моли а во реалност има друга што ќе рашири нозе за помалце од 2 минути.
Јасно е дека проблемот е во тебе, само што ти не сакаш да си признаеш па уште и отвараш тема на кајгана со совети и што да правиш. Побогу срамота е да кажеш дека му даваш еднаш годишно, а богами и златна да ти е после еддна годишна прво ќе треба да ја прегледа какво стање е пред да го стави внатре.
А море обратно е, тој ми дава еднаш годишно.
Автоматски споено мислење:

Ти си веќе очајна, само подобро може да биде! Го знаеш она: подобро кошмарен крај, отколку кошмар без крај!
Нема грешка,ми е гајле мене.

Далеку е он, не варам јас не сум од тие, плус ако се дознае ќе го јадам стапот, а знаеш дека на лагата и се кратки нозете

gledas nekes soveti, tebe ne moze da ti se pomogne :toe:

А море обратно е, тој ми дава еднаш годишно.

Нема грешка,ми е гајле мене.
Ти знаеш да мислиш?
Па заќути еднаш, бар на некоја минута. Прочитај двапати што ти пишале, помисли, изброј до десет и ако треба одговори.
Не мора секогаш во секунда како митралез да одговараш!

gledas nekes soveti, tebe ne moze da ti se pomogne :toe:
Е шо ти беше советов да барам туѓи јајца да ме чукнат, не дека е лош совет, но така ќе си ја исечам гранката на која седам

Ти знаеш да мислиш?
Па заќути еднаш, бар на некоја минута. Прочитај двапати што ти пишале, помисли, изброј до десет и ако треба одговори.
Ми се спие, немам време сега да дежурам тука

Ти знаеш да мислиш?

dzabe se trudis, sekako si znae ona sto ke pravi, temata e onaka da utepa maalku vreme ovde

Пуста желба на секоја жена која му дава на мажот еднаш годишно. Ја незнам како уопште ја трпи по дома, си носам друга дома и нека живеат двете заедно.

Пуста желба на секоја жена која му дава на мажот еднаш годишно. Ја незнам како уопште ја трпи по дома, си носам друга дома и нека живеат двете заедно.
Значи ме фаќаш на кондиција? Човече тој мене, ТОЈ мене не ми дава куре! не обратно, јас ширам нозе за него, тој не паркира. Дали доволно експлицитно се изразив??

Значи ме фаќаш на кондиција? Човече тој мене, ТОЈ мене не ми дава куре! не обратно, јас ширам нозе за него, тој не паркира. Дали доволно експлицитно се изразив.

sfakas deka nema nikogo da ubedis deka e ova taka? :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom