Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

• Креатор на темата Креатор на темата Ocajna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене скроз погрешно. Сега ако сте на еднаш годишно и ти фатиш да се инатиш а според годините ако он има уште 15 години солидно либидо, искача дека на прсти се бројат односите што ви се преостанати
Јас сум помирена со тоа, најважно ми е здравјето и мојот внатрешен мир, најсериозно. Мојата баба останала вдовица на 36 години, никогаш не се премажила, па живееше до 87 години. Не е тоа мерило за долг и здрав живот.
Автоматски споено мислење:

Либидото моментално му е далеко од "солидно".

ne e vreganje, jas sum mnogu poostar na jazik koga sakam da vregam. procitaj go vo celost postot i razmisli.

dali se e veke kazano? - da.
dali ima nesto ostanato ovde da se razjasni - ne
dali ocajna barase kluc - da

pa majko mu ako ti ne citas se, ili ako ne razbiras se tocno, sigurno ona cita i si znae koga e dosta na temava. mesto da go pocituvas toa posto neli bolna tema e ti baras uste da se cepka po ranite... ne e problem, ke prodolzime ako saka ama gledas se vrtime u krug... primer ona sto kazav na pocetok bukvalno nitu eden maz nema i ne i veruva deka ona saka a on nekel a pritoa bara na drugo mesto... 10 dusi i vikaat ne e taka, se vrtime u krug ovde... kolku pati objasni toa do sega i pak dzabe.

mislam se sto prasa i odgovorivme i dobi odgovori od sekakov profil na mazi na forumot uste @Del Boy go cekame, ne bese tagnat eve sega e...

dobi i od skoro site aktivni clenki odgovor taka da neznam zosto imas potreba da insistiras na diskusija na temava koga nisto pametno ne ostana da se kaze i koga samata clenka veke pobara kluc.

Земав да пишам пред некој ден ама баталив.

Мој предлог е да престане со иницијативи, и да премине во акција. Да се натопори во некоја црна чипка, да ги наостри пупуљките и да го пречека маж и од работа натртена на седмоседот во дневна. Да биде перверзна, безобразна, и да го провоцира до максимум.

@Ocajna знам дека звучам смешно, ама напрај го тоа па да видиш како ќе реагира. Ако те одбие, тогаш имаш многу посериозен проблем од изневерување со други жени, оти најверојатно не е хетеро.

Здрав прав маж ако го пречекаш така без разлика и колку да сте се карале пред тоа, ќе ти ја излиже како природен беровски мед.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom