La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Знам дека кур ве боли ама финале куп се игра вечер :P

Во Севиља има околу 70.000 навивачи на Атлетико а ни пола од нив нема да влезат на стадион, Метрополитано исто накрцан вечерва ќе има видео бимови, а тек финале ЛШ ако се пласираат
А тек дома посрани кога ќе си одат, 7 милиони :coffee:

Animated GIF

laughs GIF

Жива мизерија, се одјавувам јас од фудбал, немам нерви за кинење имам поважни работи во животот, поздрав :smirce:

Моментално од пичката чад ти излегува, признај. :pos:

Чоло џабе живее. Дегенерик кој цела тренерска кариера земал 2-3 титули а им лапа 30 милиони годишно на овие дегенериците уште поголеми од него.

Бар имаат одбрана која не прима 4 на полувреме. :icon_lol:
Како да ти објаснам дека во фудбалот, пред се, се бројат титулите? :icon_lol:

Пример, Барселона лани освои три трофеи, годинава еден е веќе освоен (суперкупот), на добар пат е да се освои и Ла Лига.

Од друга страна, Атлетико има освоено една титула во последните 8 години.
Рака на срце, оваа сезона е посебна за Чоло, бидејќи после 15 години како тренер на Атлетико, за прв пат успеа да победи на Камп Ноу, после 20ина натпревари.

Како да ти објаснам дека во фудбалот, пред се, се бројат титулите? :icon_lol:

Пример, Барселона лани освои три трофеи, годинава еден е веќе освоен (суперкупот), на добар пат е да се освои и Ла Лига.

Од друга страна, Атлетико има освоено една титула во последните 8 години.
Рака на срце, оваа сезона е посебна за Чоло, бидејќи после 15 години како тренер на Атлетико, за прв пат успеа да победи на Камп Ноу, после 20ина натпревари.
Точно, некои имаат 15 некои 5 :P

Моментално од пичката чад ти излегува, признај. :pos:
Остај, од секое дупче на телото.
Стварно, ептен имав хајп за купот, прва титула после толку време и не знам купот од секогаш ми правел најмногу мерак.
Конечно се трефна да играме финале со послаб противник и види шо се деси.

Откако примивме гол ептен бев песимист, на крај кога израмнија убедена бев дека во регуларен дел ќе ги поминиме, два зицери се промашија и на крај кога отиде на пенали знаев дека сме аут, едноставно не сме спремни ментално за пенал серија.
Тотален ролеркостер утакмицата.

Ептен паднат ми е филмот не ме гибајте, муабет не ми се прај, да каснам некој ќе го отрујам, до толку

Back
На врв Bottom