- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.758
- Поени од реакции
- 4.746
Никој не спомна дека у полуфинале има претставници од 4те најјаки лиги, нормално од италијанската нема. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Битно цигани нема, ви го напунија газот и ве пратија домаНикој не спомна дека у полуфинале има претставници од 4те најјаки лиги, нормално од италијанската нема.![]()
i od katalonskata isto, hehee da se nenasalime malce.Никој не спомна дека у полуфинале има претставници од 4те најјаки лиги, нормално од италијанската нема.![]()
Па знаете дека е пецкање, што се лутите одма, нормално дека се шалев.i od katalonskata isto, hehee da se nenasalime malce.
francusko inace u nieden univerzum od nisto nema da e pojako, da umre katarecot od smrt od psg i tolku ke e, na toa im se sveduva ligata, i vakvo mrtvo italijansko sekogas poveke vnimanie ke privlekuva od taa umrena liga, taka da onaka postov, meh, nepotrebno peckanje.

Си кажаа овие од Барса за арсенал ќе навиваат. Ние сме за вас.Му се отвора патот на Осама Бин Чоло Прегледај го приврзокот 474928
Испаднаа Реал, во полуфинале лагано Артета аргета ќе го мачкаме и во финале Баерн рутински![]()
Значи сто души од околу ти објаснија и една директно и не сфаќаш, причината е дека е црнец, муслиман одозгора на тога, такви не се пожелни тука, во било кој клуб да играат. Зошто никој лошо не рекол за белците од Барселона?Не бе, си прајме муабет. Како што кажав, не го сфаќам хејтот кон него и затоа барам да ми објасните. 100% сум сигурен дека секој би сакал да игра во неговиот тим.
Ридигер е новиот Пепе, мава под појас, игра апла педерски, а само што ќе му повишиш тон почнува да плаче. Како дете гарант бил тужибаба и кога сите бегале од часови, овој после тоа се враќал и кодошел кај учителката.Не го можам овој Рудигер, провоцира, удира без топка, штипе, плаче, удира педерски со колено играч што веќе лежи на земја. Глуми некое лудило со изјавите(Да сакав, ке го убиев), демек многу заебан лик, селски Вини Џоунс. Најгнасен играч. Знаеш дека ако некој некаде го начека на ферка, дека ке цвили како пизда.
Значи сто души од околу ти објаснија и една директно и не сфаќаш, причината е дека е црнец, муслиман одозгора на тога, такви не се пожелни тука, во било кој клуб да играат. Зошто никој лошо не рекол за белците од Барселона?

На Филе му се погоди ко кец на десетка навивањето за Аргентина со појавата на некое 17 год дете од Аргентина со 1.69м што од прва сезона почна да игра како фул професионалец а до предтоа не знаеле дали ќе проооди. Да за Меси зборам.Барселона е масивен клуб со огромна фан база, не знам што очекувате, голем дел се bandwagon фанови, од времето на Меси, некој од времето од Роналдињо, сега ќе има многу со Јамал, а не има и такви кои навиваат од времето на Ривалдо.
Патем Филе не беше фан Барса, тој беше за Лацио, после почна да навива за Барса и да спама со километарски постови, башка што ми делува и дека намерно го прави тоа за да привлече внимание и како што гледам му успева тоа.
Ke ve sredi Arteta i taman na leto kaj vas. Pa posle moze da zborite i se nadevate na titula, vaka tesko. Nema kapacitet da nadigra nekogo. Ke reces sega ete barsa bla bla... da ne se pobedese Barsa sama vie nikogas nemase da ja pobedite.Му се отвора патот на Осама Бин Чоло Прегледај го приврзокот 474928
Испаднаа Реал, во полуфинале лагано Артета аргета ќе го мачкаме и во финале Баерн рутински![]()
Артета после Арсенал едино во Боко Харам можи да го зематKe ve sredi Arteta i taman na leto kaj vas. Pa posle moze da zborite i se nadevate na titula, vaka tesko. Nema kapacitet da nadigra nekogo. Ke reces sega ete barsa bla bla... da ne se pobedese Barsa sama vie nikogas nemase da ja pobedite.