Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Со топлата другар, не со баба рогава.
...топла ја избркавте, сега јас сум на ред очигледно!
потенти мажи да замислуваат возрасни особи кои се болни, колку треба да му сече на тој што замислува, па после нема мој термин, е па нема,

...топла ја избркавте, сега јас сум на ред очигледно!

Повеќе од очигледно. Поздрав и се најдобро.

А топлата си е жена во години, во почетокот мене лично ми сметаше што пишуваше, за подоцна да успеам да развијам толерантност за неа и да немам никаков проблем. Ама ти… ти жено си пролив.

Баш ме интересираше на темава како ChatGPT би замислил некои од форумџиите. Ставив како prompt нечие мислење за некои форумџии и еве што добив:

@wot

1776023592616.png

топлата:

1776023632673.png

@Ron Burgundy

1776025021688.png

Сега за сега само за нив тројца, пошто само за нив најдов поопширно мислење како некој ги замислува. :P
Автоматски споено мислење:

Уште една, @bijons :

1776025694229.png

Последно уредено:
илз ака лестербомекејлеб ака najjakiot igra4 кога ке добие дислајк на форумов.

Баш ме интересираше на темава како ChatGPT би замислил некои од форумџиите. Ставив како prompt нечие мислење за некои форумџии и еве што добив:

@wot

Прегледај го приврзокот 474610

топлата:

Прегледај го приврзокот 474611

@Ron Burgundy

Прегледај го приврзокот 474618

Сега за сега само за нив тројца, пошто само за нив најдов поопширно мислење како некој ги замислува. :P

Уште една, @bijons :

Прегледај го приврзокот 474620
Ја Рон го замислувам висок околу 1.70м и дебел. Едно 15-20 кила над нормалата. Овој на сликава многу е атлетски граден.
Башка на сликава има брашно (?) а ја нема печенцата.

Ја Рон го замислувам висок околу 1.70м и дебел. Едно 15-20 кила над нормалата. Овој на сликава многу е атлетски граден.
Башка на сликава има брашно (?) а ја нема печенцата.
Јас Рон не го замислувам :D , пошто го познавам. И можам само да кажам дека Рон на сликата е поблиску до оригиналот од Рон во твоите мисли. :pos:

Брашното е ваљда заради пекарите што треба да работат во недела за да може Рон да си купи топло лепче.

P.S. Кај го виде брашното?

@wot

Прегледај го приврзокот 474610

топлата:

Прегледај го приврзокот 474611

@Ron Burgundy

Прегледај го приврзокот 474618

Уште една, @bijons :

Прегледај го приврзокот 474620
ова е метар и жилет висока, дебела не знаеш ал оди ал се тркала, моите 180 см, мала уста, долги тенки прсти, долга црна коса природно виткана до газот, нема благе везе со што си напишал, сушта супротност си добил! :pos:

ова е метар и жилет висока, дебела не знаеш ал оди ал се тркала, моите 180 см, мала уста, долги тенки прсти, долга црна коса природно виткана до газот, нема благе везе со што си напишал, сушта супротност си добил! :pos:
Колку кила жива мера?

Јас Рон не го замислувам :D , пошто го познавам.

P.S. Кај го виде брашното?
И тебе не ти е лесно. :icon_mrgr:

п.с. Најдоле под столицата има куп со партали и бела вреќа на која што пишува леб.

бела вреќа на која што пишува леб.
Па тоа е лепчето, во недела што си го купил. Брашно нема. :pos: Се отепав од барање.

BTW, еве, за да не ме замислувате мене, или @Acid , сеедно:

FB_IMG_1776090724133.jpg

долга црна коса природно виткана до газот,
:love:

нема благе везе со што си напишал
Ама не сум пишувал јас, некое мислење од друг член откопав и ChatGPT така те замисли. :D

Back
На врв Bottom