Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 13.889
- Поени од реакции
- 46.549
Атлетико го имаа овој дрес за оваа сезона, неколку пати играа со него.
Една од најнебитните информации споделена на форумот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Атлетико го имаа овој дрес за оваа сезона, неколку пати играа со него.

Буквално пред пет дена од комитетот на судии излегоа и признаа дека црвениот на Барселона не требаше да биде поништен и ти збораш за некоја си правда, плис немој.Прегледај го приврзокот 474478
Можеа 50та минута да затворат утакмица али секако мораа да се погрижат 90 минути да ги истрошат пред реваншот.
Полека полека се ќе исплива на површина од ова лајно лига и не е првпат со вар во здрав памет да ги ебат.
Прегледај го приврзокот 474479
Вторпат ова се случува во краток временски период, првата со Атлетико и еве сега не му ни даде ни жолт. Да ти се исерам во лигата утепана.
Ќе има кармааа. Ќе држи некој шпалир на Кампот.![]()
И јас очекувам многу работи ама никако да дојдатНе брчи за комитетот. Колку пати признале за нас па скршиле кур после тоа. Не ми значи ништо тоа.
Цел твој клуб лаже за goal kickot што си ја фати со рака и немаше пенал. Истрај уште некој ден знам дека пак ќе има Атлетико двоцифрен број на фаули без картони.
Најискрено очекувам предвреме да го пензионираат Чоло во Вторник.

Абе за хејтање и 10 страни ќе испишете.Прегледај го приврзокот 474502
Последен играч пак Реал не доби црвен, вар гледаа пак немаше пенал хахахахахахаха. Фермин со рака ја чепнал thank god викаа судииве. Ме заболе куров за комитетот. Имаш интернет види сите кој се таму.
17 фаули имавте и 3 црвени не ви бегаа. Пеналот да не збориме...
Уште глеј што пиша зашто го суспендирале а не дека беше ужасно криминален цела утакмица.
Какво е тоа објаснение кога ВАР постои за да види убаво ситуација и црвен секако му лупна. Навистина си загреота јас глупак невиден сум нашол на тебе да ти објаснувам.
Коленца, лактови, влечење се е дозволено за нив. Па уште на Олисе се чудите пенал било хахахахахахаха.
Важи, такви bodychecks нив никад не им судат. Дај скриј се те молам и не збори.

Море бумер замена за зборот на ш е зборот кринџ.Интересен концепт е ова за ретро викенд (ама + да напраат и без ВАР и со дозволени ретро пцовки што во меѓувреме станале забранети и со најава на играчи од Косово како дел од Србија и.... така-натаму и така натаму![]()
) ама ...само мене ми делуваше малце шубе се ова на ТВ? Не знам, го доловија филингот на ретро преноси ама па.... шубе е да се гледа некој ретро пренос, визуелно ми беше многу... не знам кој збор да го искористам освен овој на ш, некако перфектно опишува како се осеќав
Воедно честитки за Барселона, Флик е одличен (ма да, шо знам јас, мене и Чави ми делуваше солидно)
Ништо од ова, Барселона е пред Реал 9 бода оти Реал заборај како е да се победи во Ла Лига овој месец, не дека нешто спектакуларно направивте, и нека им бацват нозете на Арбелоа, иначе оваа сезона ќе беше пропаст

Ништо од ова, Барселона е пред Реал 9 бода оти Реал заборај како е да се победи во Ла Лига
Ама сликата шо ја постира друг муабет доловуваТоа е исто како да кажеш дека си женско оти имаш пичка, не кур.
Па нормално дека сме шампиони оти противникот не е квалитетен да ги победува другите екипи, нели е целта на целото првенство тоа? Муабетот ти е ултра глуп.
Паааа ? Шо кажав јас, дека за к не го бива Арбелоа, нема ни авторитет ниту фудбалско познавање да води голем клуб, исто како без тренер се, распашана командаЖално е што мислиш дека Арбелоа фигурира некако со играва на Реал. Обичен спикер е на прес конференции и да превзема вина, пошо секако играчиве им се безрбетни и никој нема да искочи и да рече ние играчите сме криви. Не дадоа шпалир, отворено го протестираа Алонсо незнам што глупости трескаш девојче............... Дали воопшто пратиш ти утакмици на Реал или повторно си пушташ само на Твитер?
Доведен беше да го смири егото на мајмунчињата што му се противеа на замислите на Чаби. Сите беа свесни дека ги очекува пропаст.
Не изјави нешто Бејл скоро дека дури ни Зидан не им давал тактики многу многу туку гледал како да ги менаџира играчите?
Забораиле да играат или не приметуваш како обичен тим им пружа голем отпор бидејќи Рудигер може што сака да праи по терен, да клоца, да мава судии со мраз алоооооооо. Винициус без тронка респект исвиркуван дури и на свој стадион каде и да иде провоцира. Мбапе проба нога да скрши 1 утакмица бан доби. Само во Ла Лига на Реал не им се дели картони за симулации а безброј такви ги имаат и едното циганче и другото циганче.
Очекуваш само да седат на терен и да го примаат курот од Реал или ќе пробаат да ги понижат умислениве звезди?
Дај ти се молам едно Ел Класико на сила го тепаа пошо детево им плесна they steal and they complain.
1 саат компилација ќе споиш само од текмите кога Мбапе е дојден во Реал од фаули што не се досудени против Реал.
Мораа Сото Градо да го стават иначе без него не тепаат. Смешно е како истите тие 2-3ца со Сото, Хернандез Хернандез и копилето Хил Манзано ги праат најголемите мочки во лигава во корист на Реал.
Судија да несмее црвен да им свирне па уште цигото Родриго му викаше пази каде си дојден.
Цела делегација од РФЕФ се спушти да му влезе на судијата на кого ти делиш картони. Дружеее, да не беа така туркани одамна ќе беше +15 а не +9.
Од лани да ги споиш имаат преку 35 пенали во сите натпреварувања. Мбапе и ебаниот Феран Торес имаат исто голови од отворена игра. Првиот води пошо има 11-12 пенали.
Така да не нозе, кур ќе му бацам на Мбапе само да продолжат вака да се глупираат и да комплетираат триплете без трофеј и наредна.![]()