Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 36: @Ska Maniac - Советскиот и кинескиот комунизам беа подобри од југословенскиот социјализам)

Дали се согласуваш со прашањето на Ska Maniac од насловот на темава?

• Се согласувам

• Не се согласувам

• Воздржан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ti najverojatno kefoj ke bidis ako tvoja epten bliska rodnina ti ja perdasi ljoc a ?
Sekoja ti cest, kapa ti spustam, jas ete ne sum tolku prosvetlen i emancipiran.
Автоматски споено мислење:

Abe se super, najverojatno Ti na baklava mu odese za bajram, ta za veligden na jajce i taka.
Kolku si so krstot na celo to cudo edno :(
I jas imav ajde poznanici , se super , si go imavme natigo dajmigo. Ko dojde momentot site uck ojdoja :toe:
P.s ne sum religiozen, random lik na ulica da go sretnis najverojatno e pogolem vernik od mene i poke adetite gi znaj.
Автоматски споено мислење:

Da.
Ko ke mu pcues na nekoj obicno majki sestri se spomnuvat, a ne tatkovci i brakja.
Osven vizantiecot mozebi :cautious:
@Византиецот
Не знам јас ти со какви бараби си се дружел пред кооперација и во која терористичка група завршиле ама јас одговорно ти тврдам дека растена сум во мешана мала, в центар живеам да не речиш на бајро, во малата имало егејци, албанци, власи, и ден денес живееме сите, кој странство заминати километри од тука кој во друг град ама другарството не завршило, секогаш сме биле тука еден за друг и во добро и во лошо.
Мене ме воспитале дека постојат луѓе и нелуѓе, истото го пишува и во библијата.
Моето мислење е тоа, ти ако мислиш спротивно не ти се мешам.

Не знам јас ти со какви бараби си се дружел пред кооперација и во која терористичка група завршиле ама јас одговорно ти тврдам дека растена сум во мешана мала, в центар живеам да не речиш на бајро, во малата имало егејци, албанци, власи, и ден денес живееме сите, кој странство заминати километри од тука кој во друг град ама другарството не завршило, секогаш сме биле тука еден за друг и во добро и во лошо.
Овде не станува збор за тоа кој бил или не бил човек....иако дискутабилно е некој што верува у куранот и што практикува ислам да биде добар човек....по дефиниција е секогаш обратно од добар. Нека биде ајде добар, само немојте нозе да им ширите и да ги понижувате со тоа потесната фамилија, претците....народот од кој потекнувате и честа.

Najverojatno imalo i dobri i losi Germanci za vreme na WWII, pa toa ne gi sprecilo Francizite da si gi obelezat site onie koi se ebavale so neprijatelot. Mozi ima i super Evrei ili Iranci sega, ama tesko nea ako ja fatat da se kleca so nekoj od niv. Ili zamisli Evrejka da se zaljubi i kleca so cuvarot od Ausvuc.
Nekako bas i kako da ne go sfati kontraverznito mislenje na predlagacot :cautious:

Овде не станува збор за тоа кој бил или не бил човек....иако дискутабилно е некој што верува у куранот и што практикува ислам да биде добар човек....по дефиниција е секогаш обратно од добар. Нека биде ајде добар, само немојте нозе да им ширите и да ги понижувате со тоа потесната фамилија, претците....народот од кој потекнувате и честа.
Важи, ако некоја девојка има дечко од друга националност кој е чесен човек, ја почитува неа и нејзината фамилија, нејзината вера и обичаи, ја вреднува нејзината пожртвуваност, не ја изневерува, ја сака, ќе го оставиме него ами ќе го одбериме оној кој не е дома прибран од по кафани, коцка, има пет швалерки кои и нив ги издржува и ја тепа кај стигне, оти бил чистокрвен Македонец.

Не ме сфаќајте погрешно и кај едните и кај другите можиш да налепиш на таква бараба ама не гледам причина зошто некоја да не биде со некој од друга националност ако човекот ги има сите особини од погоре кои ги набројав.
Никој вас не ве осудува каков избор ќе направите, кои ченгии дома ќе ги донесите, 21 век сме луѓето на Марс ќе почнат да се селат ние тука ќе каменуваме некоја оти избрала маж од друга националност. Моментално имаме поголеми проблеми како општество, ме заболе мене која со кој се дупи и обратно

Важи, ако некоја девојка има дечко од друга националност кој е чесен човек, ја почитува неа и нејзината фамилија, нејзината вера и обичаи, ја вреднува нејзината пожртвуваност, не ја изневерува, ја сака, ќе го оставиме него ами ќе го одбериме оној кој не е дома прибран од по кафани, коцка, има пет швалерки кои и нив ги издржува и ја тепа кај стигне, оти бил чистокрвен Македонец.

Не ме сфаќајте погрешно и кај едните и кај другите можиш да налепиш на таква бараба ама не гледам причина зошто некоја да не биде со некој од друга националност ако човекот ги има сите особини од погоре кои ги набројав.
Никој вас не ве осудува каков избор ќе направите, кои ченгии дома ќе ги донесите, 21 век сме луѓето на Марс ќе почнат да се селат ние тука ќе каменуваме некоја оти избрала маж од друга националност. Моментално имаме поголеми проблеми како општество, ме заболе мене која со кој се дупи и обратно
Маж од друга националност е океј, маж од друга националност непријателски настроена спрема Македонците, не е, тоа е темата.

А ако сака страно тело, да не е Македонец, слободно нека оде со Германец, Французин, Италијанец, Шпанец, не и бранам, барем се нација со историја и колку толку нации што изградиле успешни држави, пред да дојдат ретардирани политичари и да му увезат имигранти секако.

Маж од друга националност е океј, маж од друга националност непријателски настроена спрема Македонците, не е, тоа е темата.

А ако сака страно тело, да не е Македонец, слободно нека оде со Германец, Французин, Италијанец, Шпанец, не и бранам, барем се нација со историја и колку толку нации што изградиле успешни држави, пред да дојдат ретардирани политичари и да му увезат имигранти секако.
Со фашист поарно така ? Ај да кажеше некој Словак или не знам ама сите овие кои ги наброја многу имаат за Македонија направено, да не постоиме :)

Со фашист поарно така ? Ај да кажеше некој Словак или не знам ама сите овие кои ги наброја многу имаат за Македонија направено, да не постоиме :)
Па гледам за wиптарите кои што се донесени од страна на османлиите тука за да колат и палат по нашите села, да го ограбуват народот, да ги зимат децата и да ги прават јаничари, устата ти се лепе кога зборујш, а сега проблем било што некој е фашист? Одлучи се што ти е океј.

Ти или си жена или си тешко исфеминизиран.
За него и чистењето уши е педерска работа, до таму е дојдено! Со прст му било мајката! Ова ми го има кажано во доверба!

Него, што си ти по националност? И не биди Влатко. :sneaky:

За него и чистењето уши е педерска работа, до таму е дојдено! Со прст му било мајката! Ова ми го има кажано во доверба!

Prasaj go dali e Sptim ko tebe, so tuku vrtis odokolu ko kisa oko Kraguevca ? :sneaky:

Абе прихопати кои тепаат жени се 2 до 3 % од популацијата, не е тоа причина да ги брукаш твоите дома.

Жените по природа не познаваат образ и гравитираат таму кај што е моќта. Обвинувањето дека предале нешто кога се пеглаат со полу-свет е коуп зад кој се крие немоќта за нивно обуздување.

Што може да бидам бе? Шипо еден е на форумов плус Владе натурализиран, од темата бугарски пасоши бев баниран на времето што ги реметев...

Или треба заветна да ја потпевнувам??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom