мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 21.975
- Поени од реакции
- 28.116
Ne te zaborajvme, Ti ne se prijaviМене ме заборајвте море ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne te zaborajvme, Ti ne se prijaviМене ме заборајвте море ?![]()

Се пријавив само малу закаснав,Ne te zaborajvme, Ti ne se prijavi![]()
Влатче, Влатче... не се седи со сите.wot sigurno ne
More PticaSelica nikoj ne ne druzi, se tuka galantoni, odbrani ljuge![]()

Но сигурен сум парк седенките го имаат исправено на прав пат, бидеји тоа е “ноќно“ школо кое може да те најде и изгрејсонце, школо кое вие со ишијасите не можете да го издржите.
Ama i tebe ti e dosadno vo zivototВлатче, Влатче... не се седи со сите.
Јас сум за инклузивност, ама правам исклучок за изземање “оние“. Ска е од “тие“, што се лутат оти не биле со официјална свадбена покана повикани од друштвото, наместо да поминат или да се јават кај сме седнати. Тоа тужната фаца на крај на пост oти не викнат ме потсети на “еден“ од секое друштво кој ќе пропушти квалитетни седенка од инает оти налутени поради непрописно поканување неговото височество. Не мора да го замислам Ска, сам се опиша.Но сигурен сум парк седенките го имаат исправено на прав пат, бидеји тоа е “ноќно“ школо кое може да те најде и изгрејсонце, школо кое вие со ишијасите не можете да го издржите.
Птица признавам е хардкорец, ама не знам за какви Смутиња збори и ми мириса на оние хардкорци што сигурно не идат во некои кафани оти не носеле Скопско Смути, кога веќе спомна. Познавам и вакви многу, сигурен сум и ти. Има уште еден тип на маса кој брои кој колку испил за да сам се пофали што ми смета, но овојпат би се дрзнал да бидам тој и би го предизвикал на испиени зајаци во живот, само да ти докажам дека со мене најдобро ќе поминеш на маса, башка не ја тенчам за плаќање. Ние сме луѓе кои не можеше да затвориш кафана од, па си отвараат своја, како да ти кажам другачие. Ја мача само во Јапонија пиев.
Ви го имам умот, ми ги немате годините.
Поштувам видеото, но да продолжиме со други кои ги блендаат двете генерации на ЈНА и NWA.
Ракија
Ајвар
Пиво цела гајбА
Жена ми е најубА
Неонки на хауба
We are slaving every night
Pork in the kitchen
If you want to be my wife
Go to the kitchen!
Синките на условно
До Белград одам пословно
Криминал од основно
WE ARE SMOKING KOSOVO
Slav не е пародија
Мојта душа е ледена
СУМ ОД МАКЕДОНИЈА
НО НЕ СУМ БРАТ ОД СЕВЕРНА

Кога првпат ми турија скопско вајс (без да знам), им реков: абе овоа "тргнало", дај дато проверетеПтица признавам е хардкорец, ама не знам за какви Смутиња збори и ми мириса на оние хардкорци што сигурно не идат во некои кафани оти не носеле Скопско Смути, кога веќе спомна. Познавам и вакви многу, сигурен сум и ти.

Намќор, те стигаат годинките.Ama i tebe ti e dosadno vo zivotot
Disi be wot, edno hehence ke bese dovolno![]()
Ne e za toa temata be wotce duso, a ne deka mene me stignale godinite ili sum namkjorНамќор, те стигаат годинките.
Дошол на форум, не му се форумишува.
Дошол у кафана, не пие.
Таков, за ништо не си.

Не знаев дека си имал аспирации модератор да бидеш срцка, бидејќи не е темата и ти да кажуваш што е офтопик и кој.Ne e za toa temata be wotce duso, a ne deka mene me stignale godinite ili sum namkjor![]()

Uste umren me nemavte zamisleno, ete i toa si docekavНе знаев дека си имал аспирации модератор да бидеш срцка, бидејќи не е темата и ти да кажуваш што е офтопик и кој.
Прегледај го приврзокот 473543
.
Не сум постар од тебе бе.Абе какво маже, тоа е @Ska Maniac пред да го фрлам на патос...туш.![]()