- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 24.294
- Поени од реакции
- 41.563
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој е дечково што го држи Владе на рамо?

Ко што влегоа на фокландски острови ?Бијонс би му влегла на Владе ко Марадона на англиска одбрана![]()
со рака у фацаКо што влегоа на фокландски острови ?

Барем не сум ко тебе, кој е најдобар играч - Роналдо дебелиот, за интер сум, кој е најдобар кошаркар во моментов - Коби, за лејкерси сум, која е најака светска сила - За америка сум во конфликтов...MicСо Ванлок си истомисленик, на страна што навиваш за Арсенал. Тоа е се што треба да знаеме за тебе.
Ова сам го кажуваш, сам го заклучуваш, затоа и те цитирав. Нит сум за Америка, нит поддржувам било каква работа што ја прават, единствено му контрам на Ванлок ради изворите и глупостите кои ги постира, класичен спамер и смарач. Небитно, да не давиме забавна тема со политика ама ти кажувам нешто си утка во врска со моето мислење околу конфликтот на Уса и Иран. И за Арсенал си секако.која е најака светска сила - За америка сум во конфликтов..
Нема ништо случајно кај нив.Edni trojca clenovi vo temata za iran so po nekoja slucajnost navivaat za ist tim...
Прегледај го приврзокот 473037
Dali e do vozduhot, dali do 0-5 od psg ili e do bodo 5-2 glimt![]()
@wot sigurno ne

Ништо Владе... од утре и ја зимам кратка фармерка, шарена чорапа, чевли немам, ќе треба некои стари старки да најдам..More @PticaSelica nikoj ne ne druzi, se tuka galantoni, odbrani ljuge![]()

Мене ме заборајвте море ?@wot sigurno ne
Автоматски споено мислење:
More @PticaSelica nikoj ne ne druzi, se tuka galantoni, odbrani ljuge![]()

Кај одиме ние без тебеМене ме заборајвте море ?![]()