Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot 03-28-2026 16.35.10.png

@мкд владе викендов работно! :aplauz:

MicСо Ванлок си истомисленик, на страна што навиваш за Арсенал. Тоа е се што треба да знаеме за тебе.
Барем не сум ко тебе, кој е најдобар играч - Роналдо дебелиот, за интер сум, кој е најдобар кошаркар во моментов - Коби, за лејкерси сум, која е најака светска сила - За америка сум во конфликтов...
Ако не издупија јако 2001ва и последиците ги чуствуваме и денес, google searchot поинаку ти вика па после дупењето да се свртиме и на пушенка за америте.
А замисли ти, комрадот ванлок од 99 поенти една има точна и ти баш тука се погоди со контра мислење, пробивање дно е мал збор.
Или па одиш слепо по воџата од вашиот фан клуб, кој пред 10 години го напушти форумов ради сусаро шо го чепна за Ен Хатавеј фан клубот, па кога од администрација не му одговорија позитивно, егото не му дозволи да да продолжи да е модератор на филм и тв и го напушти форумов во знак на протест па после да се врати иако форумов беше завршена прича за него.
За третиот и самиот знаеш дека е даунич.
Premier League Football GIF by AFC Bournemouth

Последно уредено:
која е најака светска сила - За америка сум во конфликтов..
Ова сам го кажуваш, сам го заклучуваш, затоа и те цитирав. Нит сум за Америка, нит поддржувам било каква работа што ја прават, единствено му контрам на Ванлок ради изворите и глупостите кои ги постира, класичен спамер и смарач. Небитно, да не давиме забавна тема со политика ама ти кажувам нешто си утка во врска со моето мислење околу конфликтот на Уса и Иран. И за Арсенал си секако.

Последно уредено:
More @PticaSelica nikoj ne ne druzi, se tuka galantoni, odbrani ljuge :D
Ништо Владе... од утре и ја зимам кратка фармерка, шарена чорапа, чевли немам, ќе треба некои стари старки да најдам..
А да! И тротинет немам :sneaky:
Знам дека не ми личи смути на мотор, ама ќе пробам...
Се бива...

Е сега за феминизирањето ќе ми треба обука ваљда.. тоа сам не можам :toe:
Ако има некоја кандидатка да ме обучи...
Мада како што знам сите се по шведски, курци-палци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom