Квалификации за СП 2026 во Мексико, САД и Канада

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување
Одвај чекам да ја гледам Германија - Куракао

Едвај чекам, ова ќе биде интересно :ROFLMAO:

Egypt and Iran complain about planned World Cup 'Pride' match in Seattle

Egypt and Iran, two Middle East nations that target gays and lesbians, have complained to FIFA over the scheduling of a World Cup soccer match in Seattle that’s expected to celebrate LGBTQ+ Pride

"Наставнику ме боли стомак, не можам да вежбам" муабет...

Салиба, Езе, Тросард, Одегард, Тимбер, Габриел, ниеден од овие нема да оди за репрезентација да игра.
Какво бледо тренерче е Артета.

"Наставнику ме боли стомак, не можам да вежбам" муабет...

Салиба, Езе, Тросард, Одегард, Тимбер, Габриел, ниеден од овие нема да оди за репрезентација да игра.
Какво бледо тренерче е Артета.

Да има како, сите нека ги сопре за овој циклус. Претходните два посебно 100 повреди имавме.

Иначе види го Герчо шо вика.

Attachments

• Screenshot_20260323-222421_X.jpg
    Screenshot_20260323-222421_X.jpg
    327,3 KB · Прегледи: 45
Golem patlak ako ne igraat na prijatelska.. bolje da odmaraat

Автоматски споено мислење:

Е сега, ако Америка го нападне Гренланд, Ирска ја анектира Северна Ирска, а Чешка влезе во конфликт со Словачка, ние директно одиме на СП? :D :D

Последно уредено:
Искрено не знам која екипа би сакал да ја видам на СП, Италија или Босна. За Босна може и ќе навивав да не се тоа нивните преценети кренати навивачи кои со потценување гледаат на Македонија и на секоја статија за ФИФА ранкингот каде Македонија е пред Босна дудлаат и потценуваат до макс (во некој југо-филм се дека ние треба најслаби да сме во секој спорт веројатно...). :toe:

Испија уште еден блам италијаните.
Бастохохохони
Сега ќе го набркаат од Италија со сигурност

Сеа уште Иран и САД да се смират и отиде и последната надеж на жабите.

На Бастони цената падна за 30%.

Лапорта:

Happy Dance GIF

Makedonija i Bosna im presudija za svetsko back to back, nekoi shegi sami si se pisuvaat.
Ne znam sto mislea so gatuzo samo toa ne mi e jasno, koja im e ambicijata so nego na dolgi rokovi eve i da se plasiraa, ne znam kakov signal tuka prakaat. Sekako zasluzija da ispadnat, nisto ne bea i prethodnata i sega, milo mi e i sto Bastoni realno gledano im presudi, go napravija enemy of the state zadnji mesec dena go rasparaa mediumski, i ocekuvaa deka ke im izgazi za zemja. Ne deka toa e pricinata za crveniov i greskata, iako i toa si ima nekoe svoe jas, ama kosmicka pravda gleam u ova, zasto sega site kolektivno ke si patat i tonat u sopstveniot sram, mnogu im se sladam na ovie neuspesi koi potpolno gi zasluzuvaat kako nacija.

Za bosancite svaka cast, vtoro svetsko im e ova, sea se navrakam na nekoi muabeti u temata za nasata repka, kako mi se tvrdese deka prethodniot nivni uspeh togas bese nekoj isklucok i plod na jaka nivna generacija, eve gi i sega bez superstarovi, zvezdi, super star Dzeko, i pak uspeaa. Fudbalot znae da dostavi vakvi fudbalski bajki koga se raboti cesno, iskreno i so celo srce za nacijata, i koga odluki ne ti nosat seljanduri i milenkovci.
Ovoj dens mozno e vecerva da go pravi jazeto na koe ke se obesi. ;)

Го сменив бе чекај како дежурни сте. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom