Ska Maniac
Бараба
Вистинско прочистување наместо со тоа глупостита мача, смути, чиа...Сабајле после станување, обавезно серам. Еве сега пишувам од тронот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вистинско прочистување наместо со тоа глупостита мача, смути, чиа...Сабајле после станување, обавезно серам. Еве сега пишувам од тронот.
Не, јас само машките работи. Пред некој викенд ме затвори во бањата да прскам со bleach ќошињата на таванот. Најверојатно со маската, визерот и ракавиците со кои ме облече сакаше да ме потсети на ковид времињата кога се вселивме заедно. Знае да е романтична така и да ти заврти ум, или можеби ми беше од дишењето хемикалии…А „Глос„ користиш?...
![]()
К-15 Реклама - Алкалоид - Глос 2
K-15 Reklama - Alkaloid - Glos 2https://www.instagram.com/k15_officialhttps://www.facebook.com/k15productionwww.youtube.com
ПлафонотВежбам секој ден дома. Дигам тегови и правам стомачни. Ме држи активен, тестостеронот до плафон.![]()
Имам чувство дека си во домашен притвор или си заробен во некој бункер под земја. Секоја приказна ти е од детската.Вежбам секој ден дома. Дигам тегови и правам стомачни. Ме држи активен, тестостеронот до плафон.![]()
Плафонот
![]()

Имам чувство дека си во домашен притвор или си заробен во некој бункер под земја. Секоја приказна ти е од детската.
Нема поента тоа што ги цепкаш вежбите во 24 часа. Треба да ги исфорсираш мускулите во саат време ако сакаш раст. Ако правиш по една вежба на еден саат, џабе вежбаш.Ќе поцркате од љубомора
Автоматски споено мислење:
нема ефект од теретана. Дома можам да направам многу повеќе вежби у текот на денот за разлика од таму во 1 саат. Башка не се ни потам уопште. Вежбам натенане кога сакам место таму да се борам со дечурлана да дојдам на ред.
Нема поента тоа што ги цепкаш вежбите во 24 часа. Треба да ги исфорсираш мускулите во саат време ако сакаш раст. Ако правиш по една вежба на еден саат, џабе вежбаш.
Не ни чудно што не се потиш, ти не ни успеваш да го загрееш телото.
Земи нешто за умот да го вежбаш.Па не би рекол дека нема ефект. За сега сум задоволен. 3 месеци и веќе имам солидни резултати. Тешко кревам иначе, не тегчиња од 5кг. И не ми е целта да сум пит бул, него нормален lean вежбач. Сакам да земам и онакво за pullups. Да го вежбам грбот подобро, али понатака.
testosteRONВежбам секој ден дома. Дигам тегови и правам стомачни. Ме држи активен, тестостеронот до плафон.![]()
Гледаш, затоа се викал Рон.testosteRON
Гледаш, затоа се викал Рон.

МоРОН исто така.testosteRON
Јас мислам заради ова погоре.Гледаш, затоа се викал Рон.