Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Труп еден чисти два пенали не досуди пичката шинтерашка, да ти ја ебам марота лигата уште едно подарено првенство за вештачкиот клуб на длабоката држава и криминалот во Италија.

Труп еден чисти два пенали не досуди пичката шинтерашка, да ти ја ебам марота лигата уште едно подарено првенство за вештачкиот клуб на длабоката држава и криминалот во Италија.
Брату, вторник е, се е во ред?

И шо кур дека е вторник, брат кога ќе го фрлиш тој дресо гнасен и ќе го запалиш и ќе го облечиш оној кој го носеше Коби Брајан, дотогаш душман.

Слаба била турската лига, според некои овдешни експерти...

Da ne recam dnoperti
Go Away Goodbye GIF by Bear Market Memes

Вака повеќе си го деградираш тимот дека бил демолиран од рандом Турци.
А треба да ми биде гордост тоа што Јувентус беше демолиран од рандом турци?

Очигледно не ме читаш, слободно пролистај во фан клуб.

А треба да ми биде гордост тоа што Јувентус беше демолиран од рандом турци?

Очигледно не ме читаш, слободно пролистај во фан клуб.
Нигде не реков дека треба да ти биде гордост ама дека нема потреба навивач на Јувентус да форса вакви муабети. Ние другиве навивачи имаме прилика за сеир.
Не може да се рандом турци екипа што има освоено Куп на Уефа, по рандом екипа се Бодо и останати едносезонски чуда.

Нормално дека во фанклубовите сите сме реални дека ситуацијата општо кај сите у Серија А е срање со ретки исклучоци на Комо и Болоња. Муабетот не ми е да ви ја изјачам турската лига во споредба на премиер лигата туку да ви доловам колку е слаба Серија А.

лацио гнасен клув шинтерашки курви, бојкотираат цел живот сега против Милан се собраа да урлаат да му го пушат на шинтерските газди, семката да му ја изнаевам да испаднат да не испаднат да пропаднат да не постои таков гнасен клу, само куршум за шинтерашките курви и гробо да не му се знај.

Некој кој во 21ви век врши цензура слободно нека ме одмини со коментари и инсинуации.
Нека си оди во америка кај шо е научен на меѓусебно тинкање на куројте и на елиминирање на секој со различно мислење од нивното.

Не сакам да те елиминирам, да те нема ќе треба да те измислиме.

Не сакам да те елиминирам, да те нема ќе треба да те измислиме.
Еве јас Сериа А темата отварам исклучиво заради неговите раскази. "Позитивно - луда" појава е царот.

Марота лига во кој универзуж е ова пенал се да ти ебам курво судија гнасна

Марота лига во кој универзуж е ова пенал се да ти ебам курво судија гнасна
Zasto da ne delaurentis liga, so niv se grebete za vtoro vo momentov, sledno se igra tamu, krv ke padne.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom