Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брату, вторник е, се е во ред?Труп еден чисти два пенали не досуди пичката шинтерашка, да ти ја ебам марота лигата уште едно подарено првенство за вештачкиот клуб на длабоката држава и криминалот во Италија.
Слаба била турската лига, според некои овдешни експерти...
Da ne recam dnoperti
Вака повеќе си го деградираш тимот дека бил демолиран од рандом Турци.
А треба да ми биде гордост тоа што Јувентус беше демолиран од рандом турци?Вака повеќе си го деградираш тимот дека бил демолиран од рандом Турци.
Нигде не реков дека треба да ти биде гордост ама дека нема потреба навивач на Јувентус да форса вакви муабети. Ние другиве навивачи имаме прилика за сеир.А треба да ми биде гордост тоа што Јувентус беше демолиран од рандом турци?
Очигледно не ме читаш, слободно пролистај во фан клуб.

Еве јас Сериа А темата отварам исклучиво заради неговите раскази. "Позитивно - луда" појава е царот.Не сакам да те елиминирам, да те нема ќе треба да те измислиме.
Zasto da ne delaurentis liga, so niv se grebete za vtoro vo momentov, sledno se igra tamu, krv ke padne.Марота лига во кој универзуж е ова пенал се да ти ебам курво судија гнасна