Во која теорија на заговор верувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Не сум бил само јас што приметил...
беше апла овој пат

како да се плашеа некој да не ја примети сатанистичката симболика

сите, одма приметија
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 468866

Шарени бои и нешто што личи на ова

Само случајност
Боите кои преовладуваат на сликата се воедно боите на MAPS, од новото pride знаме.

Последно уредено:

Немој некој да ми кажал дека ова е вистинскиот Џим Кери. Со оглед на тоа дека многу зборуваше за некои прљави работи кои се случуваат во Холивуд голема е шансата да не е повеќе меѓу нас. Се надевам дека грешам, еден од ретките нормални глумци, воедно и многу талентиран.

Немој некој да ми кажал дека ова е вистинскиот Џим Кери. Со оглед на тоа дека многу зборуваше за некои прљави работи кои се случуваат во Холивуд голема е шансата да не е повеќе меѓу нас. Се надевам дека грешам, еден од ретките нормални глумци, воедно и многу талентиран.
IMG_20260313_032647.jpg

Renowned drag queen and makeup artist Alexis Stone (Elliot Joseph Rentz) claimed to have impersonated Jim Carrey using hyper-realistic prosthetics at the February 2026 César Film Awards in Paris. The stunt created a viral, yet unconfirmed, conspiracy theory, as Stone claimed he replaced the actor, while officials and reps confirmed the real Carrey was present.

Којзнае што е вистина.
Ама овој тешко да е Џим Кери

Овие два факти како појдовна точка да ги земеме :
Секако дека не е . Прво различна боја на очите имаат. Второ овој Џим Кери многу се понаша екстровертски и за разлика од вистинскиот кои што последниве години не ни сакал воопшто да присуствува на било какви настани а камо ли за да се зеза и смее со секого.

Нека стои оваа тука..

Луш фарминг е метафизички концепт што се однесува на наводното собирање емоционална енергија - поточно страв, болка и страдање - од човечки суштества од страна на субјекти од повисока димензија Измислен од Роберт Монро , зборот „луш“ се третира како извор на храна или снабдување со енергија за овие „контролори“, кои манипулираат со земните настани за да ги максимизираат негативните емоции.

514537823_24029488459995820_6270294983066983990_n.jpg
589647482_2005194326999980_1139689693337436622_n.jpg

Back
На врв Bottom