Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 34: @Емкаа - (Човештвото да се врати на нивото на технолошки напредок од пред 20 години и да застане тука)

Човештвото да се врати на нивото на технолошки напредок од пред 20 години и да застане тука

• Вкупно гласачи
    55
Не сум јас по фудбалот душе. Не капирам.

Те молам искажи го твоето сељачко мислење на темава и фасцинирај не сите. :D
Obvrski .
Veruvala ili ne, imam i popametna rabota od pravenje krivi drini so nebitni anonimni likovi po socijalni mrezi :toe:

Ме радува што сепак преовладуваат џентлмените на форумов.
Какви се сеа тие џентлмени, нели веќе нема наши ваши, со феминизмот и инстаграм докажавте дека сте еднакви, или ко што би рекол Орвел у една книга, дури и поеднакви од нас? Имавме историска ладна војна ние ко полови и вие ја добивте на западов, зашто сеа се уназадуваме? Ете јас ќе прашам, зашто една вистинска жена не дозволи еден маж (ете и невистински што и да е вистински и невистински по твоите/вашите формати) да не се фати за новчаник и да се осеча мажот ко кинеска краљица? Бидете дами и воедно пионери, сафрежетки на вашето доба, создајте тренд и скршете ги старите норми ко што се гордеете дека ги кршите околу 100 години наназад? Зашто за едни работи устата пена ќе ви фати (у случајов тастатурата ќе ви се скрши) да се докажете ко стронг индепендент вомен и како старите формати и времиња се у минатото, теми и теми наназад, а за други работи сте назад на фактори сетингс? Мене не ми искача логиката, ете, па нека ми се објасни ко на дете со моето чувство за правдина.

Секакви има секогаш плаќам ама јбг кога бев помлад и позелен неколку пати се има десено и на извадени пари и на викнат келнер они да инсистираат да платат и плаќале. Секако ме одјебале и никогаш нeмало следен пат. Би му дошло у стилу i am gonna pay you 10 dolars to fuck off

A една остај шо после прв дејт, следни два пати летови букираше тука да дое и 2 пати по 4 дена освен такси до аеродром се расправаше коа нудев да платам. Гостин била она требало да плаќа божебоже
Си викам оваа милион посто на маж и пари троши. И така излезе

Какви се сеа тие џентлмени, нели веќе нема наши ваши, со феминизмот и инстаграм докажавте дека сте еднакви, или ко што би рекол Орвел у една книга, дури и поеднакви од нас? Имавме историска ладна војна ние ко полови и вие ја добивте на западов, зашто сеа се уназадуваме? Ете јас ќе прашам, зашто една вистинска жена не дозволи еден маж (ете и невистински што и да е вистински и невистински по твоите/вашите формати) да не се фати за новчаник и да се осеча мажот ко кинеска краљица? Бидете дами и воедно пионери, сафрежетки на вашето доба, создајте тренд и скршете ги старите норми ко што се гордеете дека ги кршите околу 100 години наназад? Зашто за едни работи устата пена ќе ви фати (у случајов тастатурата ќе ви се скрши) да се докажете ко стронг индепендент вомен и како старите формати и времиња се у минатото, теми и теми наназад, а за други работи сте назад на фактори сетингс? Мене не ми искача логиката, ете, па нека ми се објасни ко на дете со моето чувство за правдина.
Како успеа да го поврзиш Орвел со тоа што не ти се плаќа кафе?

Како успеа да го поврзиш Орвел со тоа што не ти се плаќа кафе?
Злате гласаја протиф частење на прф дејт.
Злате е роден 1984.
Најпозната книга на Орвел е?
:icon_mrgr:

Се согласувам не смее да се дозволи жена да плати на прв состанок. Но мала забелешка, темава е само за нас конзервативните. Дури и досадна станува.

Туку дај проширете ја според европски стандарди, со сите можни полови, да се отвори поголема дискусија.

Еве на пример ме интересира како е кај тие другите?

Никојпат сум немал проблем јас да плаќам и на прв, втор или трет состанок, се додека е во граници на нормална сметка.

Треба ептен некоја апла да ме користи па да реагирам.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom