Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne nasednuvaj na reklamiteМе радува што сепак преовладуваат џентлмените на форумов.

Неее, стара кока сум јасNe nasednuvaj na reklamite![]()
Guzva pred golot duseНеее, стара кока сум јас
Ти душеее каде спаѓаш? Зошто ми ја игнорираш темава?

Не сум јас по фудбалот душе. Не капирам.Guzva pred golot duse![]()

Obvrski .Не сум јас по фудбалот душе. Не капирам.
Те молам искажи го твоето сељачко мислење на темава и фасцинирај не сите.![]()

Владе му текна дека неш јебат па сеа како лисицата со грозјетоObvrski .
Veruvala ili ne, imam i popametna rabota od pravenje krivi drini so nebitni anonimni likovi po socijalni mrezi![]()

Какви се сеа тие џентлмени, нели веќе нема наши ваши, со феминизмот и инстаграм докажавте дека сте еднакви, или ко што би рекол Орвел у една книга, дури и поеднакви од нас? Имавме историска ладна војна ние ко полови и вие ја добивте на западов, зашто сеа се уназадуваме? Ете јас ќе прашам, зашто една вистинска жена не дозволи еден маж (ете и невистински што и да е вистински и невистински по твоите/вашите формати) да не се фати за новчаник и да се осеча мажот ко кинеска краљица? Бидете дами и воедно пионери, сафрежетки на вашето доба, создајте тренд и скршете ги старите норми ко што се гордеете дека ги кршите околу 100 години наназад? Зашто за едни работи устата пена ќе ви фати (у случајов тастатурата ќе ви се скрши) да се докажете ко стронг индепендент вомен и како старите формати и времиња се у минатото, теми и теми наназад, а за други работи сте назад на фактори сетингс? Мене не ми искача логиката, ете, па нека ми се објасни ко на дете со моето чувство за правдина.Ме радува што сепак преовладуваат џентлмените на форумов.
Како успеа да го поврзиш Орвел со тоа што не ти се плаќа кафе?Какви се сеа тие џентлмени, нели веќе нема наши ваши, со феминизмот и инстаграм докажавте дека сте еднакви, или ко што би рекол Орвел у една книга, дури и поеднакви од нас? Имавме историска ладна војна ние ко полови и вие ја добивте на западов, зашто сеа се уназадуваме? Ете јас ќе прашам, зашто една вистинска жена не дозволи еден маж (ете и невистински што и да е вистински и невистински по твоите/вашите формати) да не се фати за новчаник и да се осеча мажот ко кинеска краљица? Бидете дами и воедно пионери, сафрежетки на вашето доба, создајте тренд и скршете ги старите норми ко што се гордеете дека ги кршите околу 100 години наназад? Зашто за едни работи устата пена ќе ви фати (у случајов тастатурата ќе ви се скрши) да се докажете ко стронг индепендент вомен и како старите формати и времиња се у минатото, теми и теми наназад, а за други работи сте назад на фактори сетингс? Мене не ми искача логиката, ете, па нека ми се објасни ко на дете со моето чувство за правдина.
Злате гласаја протиф частење на прф дејт.Како успеа да го поврзиш Орвел со тоа што не ти се плаќа кафе?
Злате е уствари големиот братЗлате гласаја протиф частење на прф дејт.
Злате е роден 1984.
Најпозната книга на Орвел е?
![]()

Да.Злате е уствари големиот брат![]()