Tonchie
BATTERY +
Со Драгана Басекиќ, главната улога во новиот спот на ПКМ - https://www.youtube.com/watch?v=6EcYebwD35A

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Воглавно српскиот рап во споредба со нашиот е мало дете.Кој би рекол пкм дека ќе биде спомнатИзненадува со спотов, има вложено, ама римиве 3то одд.
Наш е ПКМ бе, од Мичурин.Воглавно српскиот рап во споредба со нашиот е мало дете.
Не бе , не зборам за тоа. Зборам за тоа што спомна дека римите се 3то одд.Наш е ПКМ бе, од Мичурин.
Добро де, тоа се знае. Ќе не утепаат за темава.Не бе , не зборам за тоа. Зборам за тоа што спомна дека римите се 3то одд.
Сакам да кажам кај нас се исклучоци возрасни да прават 3то одд рап освен ако не се стварно 3то одд. Кај Србине мнозинството прават таков. А и Хрватине не се нешто многу добри за рап.
Поима немаш од рап значи, посебно од хрватскиот.Не бе , не зборам за тоа. Зборам за тоа што спомна дека римите се 3то одд.
Сакам да кажам кај нас се исклучоци возрасни да прават 3то одд рап освен ако не се стварно 3то одд. Кај Србине мнозинството прават таков. А и Хрватине не се нешто многу добри за рап.
Имам појма само сакам да сум контроверзен.Поима немаш од рап значи, посебно од хрватскиот.
glamur.mk
Кажи и ја ќе и дадам и без напунето буре. Си чувам у мудава доволно сперма.Ајде скопски ебачишта еве ви шанса, излезете и на Евгенија во пресрет.
Прегледај го приврзокот 471891
Прегледај го приврзокот 471892
Кажи и ја ќе и дадам и без напунето буре. Си чувам у мудава доволно сперма.