The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 8.469
- Поени од реакции
- 16.397
Незнам колку е ефективен. Го чуваа црвениот плоштад со овие системи за 9ти Мај.Најголем гејм чејнџ во војнава би било неутрализирање на дроновите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам колку е ефективен. Го чуваа црвениот плоштад со овие системи за 9ти Мај.Најголем гејм чејнџ во војнава би било неутрализирање на дроновите.
Точно е ова, но Израел некако и не ми личи дека држи до ова, за разлика од другите што си ги спомнал.Во секој пост што го имам пишано на таа тема стои дека ниту една од завојуваните страни не гаѓа цивили намерно. Ниту Русија, ниту Украина, ниту Сад, ниту Израел.
Точно е ова, но Израел некако и не ми личи дека држи до ова, за разлика од другите што си ги спомнал.
Другиве, на пример, нема да срушат цел блок со све население, само за да утепаат некој кој се наоѓа таму во моментот.
Да, генерално, не срамнуваат со земја, Израелците таму, цел блок, за да убијат цивили, но ќе го срамнат без око да им трепне, целиот блок, само за да убијат некој кој се наоѓа меѓу сите тие цивили во тој блок.
Мора да се земе предвид и фактот дека на погинатите терористи им ги тргаат униформите и потоа ги класифицираат како цивили.Претходниве неколку дена излезе информација дека Хамас на 20 000 вдовици ќе им исплати компензација.
Тоа се најмалку 20 000 загинати од Хамас. Ако се земе предвид фактот што голем дел од борците на Хамас се млади, проценката што ја гледам е дека Хамас има преку 50 000 загинати.
Оттука, ако го земеме вкупниот број на загинати што е проценет на 80 000, испаѓа дека загинатите цивили се помалку од загинатите борци.
Ех тие реторички прашања.Ја срамнија цела Газа, не постои веќе Газа на мапата, овие над мене пишуваат дека Израел ненамерно гаѓа цивили... Алооо, мозок имате??

Izrael ima dovolno voena mokj da gi ubie site do 1 tamu dokolku toa im bilo celta.Ја срамнија цела Газа, не постои веќе Газа на мапата, овие над мене пишуваат дека Израел ненамерно гаѓа цивили... Алооо, мозок имате??
Тоа е наративот на крајните левичари, тоа е пропагандата што се турка и добар дел успешно што ја консумираат.Ја срамнија цела Газа, не постои веќе Газа на мапата, овие над мене пишуваат дека Израел ненамерно гаѓа цивили... Алооо, мозок имате??
Ајде бе ?!?!Тоа е наративот на крајните левичари, тоа е пропагандата што се турка и добар дел успешно што ја консумираат.
Ако сакаше Израел да убие што е можно повеќе Палестинци, без проблем ќе го направеше тоа, и тоа во рок од месец-два. Немаше 2 години да се малтретираат.
Дали ти звучи смешно ако Израел го смениш со Русија ?Izrael ima dovolno voena mokj da gi ubie site do 1 tamu dokolku toa im bilo celta.
Русите војуваат со противник што им е воено на исто ниво како нив.Ајде бе ?!?!
Ама битно русите се малтретираат за секоја нива.
Обожавам двојни стандарди.
Дали ти звучи смешно ако Израел го смениш со Русија ?
Обожавам двојни стандарди.
Со НАТО или без НАТО ?Русите војуваат со противник што им е воено на исто ниво како нив.