- Член од
- 22 декември 2018
- Мислења
- 563
- Поени од реакции
- 766
Си игра мајтап со тебе, барај друга женска батали јаPisi pokonkretno na so mislis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си игра мајтап со тебе, барај друга женска батали јаPisi pokonkretno na so mislis
Изгради си кариера и ќе гледаш како самите ќе те бараат, а ти само ќе ги бираш како лубеници, дури потоа ќе гледаш како тие ќе размислуваат и зборуваат за тебе, бидејќи тогаш нема ги рецкаш, како таа што не те рецка сега, тоа мислам, а оваа инаку прешкртај ја.Pisi pokonkretno na so mislis

Тоа е меч со 2 острици бидејки нема да знае баш која од тие што ќе зборуваат за него ќе сака да се мажи за кариерата и парите а која за негоИзгради си кариера и ќе гледаш како самите ќе те бараат, а ти само ќе ги бираш како лубеници, дури потоа ќе гледаш како тие ќе размислуваат и зборуваат за тебе, бидејќи тогаш нема ги рецкаш, како таа што не те рецка сега, тоа мислам, а оваа инаку прешкртај ја.

Оооо бе батка, па тоа чекаат они, спремен човек изграден, тие само да легнат на брашното, уште некој ако е глуп, тоа им е бакшиш за целиот живот...Прегледај го приврзокот 471375
Автоматски споено мислење:
Тоа е меч со 2 острици бидејки нема да знае баш која од тие што ќе зборуваат за него ќе сака да се мажи за кариерата и парите а која за него![]()
Знам и затоа успеваат да фатат еден куп мулиња од кои за година дена се разведуваат бидејки феминизмот така ги учи.Меѓутоа има и од тие изградените мангупи со улична школа кои на прости финти ги тестираат и знаат однапред со кого имаат работа:Оооо бе батка, па тоа чекаат они, спремен човек изграден, тие само да легнат на брашното, уште некој ако е глуп, тоа им е бакшиш за целиот живот...
Најверојатно една од нив е и онаа од Скопје што со целиот памет се фрли од тераса со ќерка ѝ... Земаат мангупи или матни фаци, мислејки ќе бидат среќни и богати во животот, после другите им се виновени за нивните погубни одлуки и така се копираат една од друга, тоа е тоа лудило женско...Знам и затоа успеваат да фатат еден куп мулиња од кои за година дена се разведуваат бидејки феминизмот така ги учи.Меѓутоа има и од тие изградените мангупи со улична школа кои на прости финти ги тестираат и знаат однапред со кого имаат работа:
![]()
izlezi i prosetaj se megju lugje, pristapi na nekoja i toa e toa.Постојат ли во Македонија специјализирани сајтови за запознавање?
Сајтови, не апликации како што се Тиндер, Баду...
Прашувам оти освен неколку групи на фејсбук, не успеав на интернетот да најдам, ваков сајт за македонското подрачје.
Не ме разбра, прашав затоа што не знам да ли има сајтови за запознавање и во Македонија, како што има кај нас во Србија.izlezi i prosetaj se megju lugje, pristapi na nekoja i toa e toa.
em ke se izdvois od masa lugje koi nemaat muda da prijdat na devojka, em poubavo ke ti e.

Глуп ли си за да запознаеш дунде у живо?Не ме разбра, прашав затоа што не знам да ли има сајтови за запознавање и во Македонија, како што има кај нас во Србија.
Затоа го поставив прашањето![]()
Овде читам само еден потенцијално глуп...Глуп ли си за да запознаеш дунде у живо?
Што ке ти е сајбер флер дејт?
Нели си сфесан дека не е тој тој?
Тема е љубовни проблеми, а ти прашуеш дали има сајтови за запознавање.Овде читам само еден потенцијално глуп...