La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
А кога е било па различно? Во последните 50 год имате 5 титули во Лалига.
Па салам пост не фати, од ерата на Симеоне тет тук ќе збркавме некој трофеј. И наместо откако почнаа да се вложуваат пари, да влегуваат инвеститори, откако се кренавме како клуб да бидиме конкурентни ние абер немаме за трофеј

Роналдо од Али Експрес

Screenshot_20260302_124733_Facebook.jpg
Автоматски споено мислење:

Реал Мадрид од Али Експрес

Screenshot_20260302_102756_Facebook.jpg

Колку подмолно створење, овој е поодвратен од Винициус, Винициус скока, се пали како фитиљ ама овој волот е толку одвратен шо нема даље.
Како бе не му кршат нозе на вакви персони, порано се знаеше му влагаш со двете нозе и директ на интензивна, ќе го трпам јас некој ко Рудигер да си игра курташак, мани го таму до Лондон да го слушнат кај шо квичи

И после зошто ги напаѓаат расистички... :pos:
Убаво е вака понекогаш што се игра во ваков понеделнички термин, да видат и фановите на други екипи (од ПЛ, Серија А и др.) какви играчи играат во Реал моментално, чест на исклучоци.

После 20 години победа на Бернабе, редно беше да престанат да бидат слуги. :oleee:

Чолке важи ли сега кладбата за аватар? Иначе уште сега да кажам строго фудбалски аватари, немој да ми ја закачиш Шекеринска да ја носам 3 месеци.:pos:

Штета што не игра Рој Кин фудбал повеќе, да направи кожна јакна од овој.
Автоматски споено мислење:

Убаво е вака понекогаш што се игра во ваков понеделнички термин, да видат и фановите на други екипи (од ПЛ, Серија А и др.) какви играчи играат во Реал моментално, чест на исклучоци.

Не гледав, ми излезе на твитер, мислев дека е некоја AI заебанција. Па ми текна што шуга е црњово, и дека е можно вакво нешто да направил.

Последно уредено:
После 20 години победа на Бернабе, редно беше да престанат да бидат слуги. :oleee:

Чолке важи ли сега кладбата за аватар? Иначе уште сега да кажам строго фудбалски аватари, немој да ми ја закачиш Шекеринска да ја носам 3 месеци.:pos:
Ете Тимчо можеш наместо неа.
Кога да те видам дека пишуваш ќе мислам дека си Рон. :icon_mrgr:

Штета што не игра Рој Кин фудбал повеќе, да направи кожна јакна од овој.
Или Матераци, па да им објаснеа на ваквите што значи да си прљав играч. Какво говедо е овој Рудигер еј, го мразам уште од времето во Челзи кога играше, класично неписмено чукаре со 0 мозок. Се би дал на една утакмица да играм против ваквите гомна, да го вратам на фабрички подесувања да се чуди што го снашло, мајче му ебам шугаво. Гнида.

Гетафе каква екипа се ахахаха, тотален харамбол екипа, мислам дека некој рекорд срушија годинава во жолти картони ако не се лажам. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom