Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.403
- Поени од реакции
- 13.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова затвор се оди.Филипче: САД треба да знаат дека власта во Македонија има карактеристики како режимите во Иран и Венецуела.
Добро, дали е нормален овој?
Филипче: САД треба да знаат дека власта во Македонија има карактеристики како режимите во Иран и Венецуела.
Добро, дали е нормален овој?
И да е така не може врз база на предпоставки да носиме заклучоци. Со твоја аргументација секое самоубиство, секој напад, секој ископан тунел - е дело на Мосад. Не викам дека не е како што викаш ама не ми се познати факти да можам да тврдам.Не може да има пропусти, затоа што 100%, Мосад има инфилтрирани луѓе во врвот на Хамас.
EU member countries have emergency oil reserves that will last 90 days. However, some neighboring European countries, particularly in the Balkans and Eastern Europe, have struggled to meet that target, according to two people familiar with the matter.
Види, тоа со лидерите, водачите, премиерите и претседателите не е лек!И лидерот на Хезболах, Мохамед Раад, е ликвидиран.
Кога ке се врати шахот е само прашање на време а тоа време го знае Нетанјаху. Коментирате ви се како да израел и сад се босна и македонија па незнаат каде тераат. Израел и САД точно ја имаат пресметано акцијата и работат по некој план, ги имаат мосад и циа, и очигледно планот го реализираат. Им го ликвидираа ајатолахот и негови можни замени, им ликвидираа дузина команданти и битни фаци, командантот на хезболах итн. И колку и тие фаци да се заменливи мора да се има во вид дека не случајно биле први на тие позиции. И побитен е моментот дека израел ги ликвидира со неверојатна леснотија што укажува на тоа дека го имаат мапирано иран до последна точка и запирка, знаат каде му стои и вегетата, знаат до последен куршум што иран поседува и што може. И овој пат се покажа дека Иранската ПВО е импотентна, небото над Иран е друмска кафана. Го дрвите на тоа што Иран ги гаѓа глувците како катар, бахреин, кувајт.... како да израел и сад се многу загрижени за нив и како да тоа е изненадување за нив а не пресметана работа. Со колапсот на иранското ПВО прашање на денови е кога ке бидат уништени ракетните можности на иран и рекетирањето ке запре и ке следува граѓанска калакурница на копно
3 do sega potvrdeniНе знам дали некој пишал ама на вестите фатив дека им паднал еден или два авиони на УСА. Не кажаа зошто.
Не знам дали некој пишал ама на вестите фатив дека им паднал еден или два авиони на УСА. Не кажаа зошто.