- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.408
- Поени од реакции
- 123.410
Ај сеа провери колку врвни сезони има ВВД, а колку Видиќ и Тери и врати се кажи ни.Сите 4 се не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сеа провери колку врвни сезони има ВВД, а колку Видиќ и Тери и врати се кажи ни.Сите 4 се не.
Прашај го и колку пати има освоено играч на сезоната.Ај сеа провери колку врвни сезони има ВВД, а колку Видиќ и Тери и врати се кажи ни.

Оваа му е 10та на Ван Дајк во Англија.Ај сеа провери колку врвни сезони има ВВД, а колку Видиќ и Тери и врати се кажи ни.
сФи.

Јас не можам да се одлучам зашто ВДС беше веќе зрел и пред него имаше коска одбрана додека ДДГ буквално најдобрите години ги помина со тремка од играчи пред негоДе Геа пред Ван Дер Сар?
Баш ме интересира мислење од навивачиве на Јунајтед овде
Не е ни во историјата на ПЛ, а не во историјата на фудбалот. Во секој момент зад Видиќ, Тери, Рио, од надвор ги имаш Рамос, Неста... Ако сите овие играле хокеј, тогаш е.Ван Дајк е најкомплетниот стопер во историјата фудбалот. Едноставно би бил прејак во секоја ера и секој тим.
Не и обратно.

Доста ти бе, глуп еден.Ливерпул имал квалитетни играчи во сите ери. Јунајтед после фергусон, не ми текнува за легенди.