- Член од
- 9 август 2011
- Мислења
- 465
- Поени од реакции
- 1.271
Не гледам причина зошто не би стигнувало одма, како и за останатите прекршоци.
Мислев додатно да не се прегледува снимка па отпосле да се прати казната.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледам причина зошто не би стигнувало одма, како и за останатите прекршоци.
Нема никаква врска со „Сејф сити“. Или јас нешто не сфаќам зошто се потребни рандом роуд-рејџ клипчиња од интернет на темава.![]()
11 tuh vaatamist · 110 reaktsiooni | Двете гуми ги рушив... | Goran Jankulovski
Двете гуми ги рушив...www.facebook.com
Во МаЌедонија само казните стигнуваат експресно, се' останато касни. Некои работи и со векови.После колку време стига казна за потенцијално поминување на црвено? искуства?
Ti vozi si kako so si vozis, so 30 km/h i repceto na krivo, ne te fakja radarИ до колку се толерира сега, како се рачуна дека е предупредување, а како казна?![]()

ја секој ден по една
Aj ke bidi, ima denoj ko kolbasi

Размисли, коцкање е ако влезиш на ЧЕРВЕНО, брзо возење не е толку страшно...Дали си баждарел твојата километража на колата со ГПС апликација, може мобилен а има и уреди ефтини ?ја секој ден по една
вчера беше 59
се коцкам и со семафори, брзам да ги фатам и поминувам на жолто, на трепкање зелено не ни помислувам да застанам (секако зависи каде сум во моментот)
Ме фати веќе, затоа прашвам. Опомена за возење плус три.Ti vozi si kako so si vozis, so 30 km/h i repceto na krivo, ne te fakja radar![]()

Кај дел од мотоциколите, особено оние возени од копиљаци, не гладам регистарски таблички...па како би биле фатени и регистрирани од „системот„?...Туку затоплу времето и се намножија МОТОРИТЕ големи...мислам дека нив мува не ги лазе за брзина, но тврдат луѓе дека им дошла казна бидејќи мотор во негова лента влегол со 60+ а мотор нема таблица...баш ме интересира дали ги фаќа Сејф сити моторите кога влагат нацрвено, етеденес гледЗм за десно одат на црвено и каде што НЕМА дополнителен семафор....
Vidi ja ti nejze, mislis smireno, presmetlivo to temperemantno ko latinaМе фати веќе, затоа прашвам. Опомена за возење плус три.![]()

Мислам и големите мотори имаат таблица само позади, така да камера не го фаќаКај дел од мотоциколите, особено оние возени од копиљаци, не гладам регистарски таблички...па како би биле фатени и регистрирани од „системот„?...