- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 4.132
- Поени од реакции
- 8.519
Би гласал ЗА да бидеме протекторат на САД.
ЗА! Да.Ни.Ги.Силуваат.Децата?
Сите чинат. Само ние не. Соседи? Ѓупци. Глобална политика - сатанистичко дувло.
Ама се нешто ние не сме чинеле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би гласал ЗА да бидеме протекторат на САД.
Јас не сум бугарофил, барем ти тоа многу добро го знаеш. Ја сакам Македонија повеќе од што се сакам себеси. Ама реков - мислам дека на Македонија ќе и биде многу подобро да ја управува некој од надвор, да бидеме под управа на САД, на пример.Хахаха темава е Оксиморон на постоењето.
Ќе се соберат 4 бугарофили и ќе го тупат дали Македонците биле државотворен народ. И дали положиле жртва. ДНО.
ЗА! Да.Ни.Ги.Силуваат.Децата?
Сите чинат. Само ние не. Соседи? Ѓупци. Глобална политика - сатанистичко дувло.
Ама се нешто ние не сме чинеле.
Ја сакам Македонија повеќе од што се сакам себеси.
Може, затоа што е сигурен дека така ќе биде подобро и за Македонија, и за сите нас. Добро, за тебе не, зашто ти не живееш во Македонија.Човек што ја сака Македонија, а особено себеси, неможе да тврди дека посакува да е протекторат на други.
It doesn't add up, целото.
Зошто не живееш и работиш во Македонија?
Дава жртва за државата.Зошто не живееш и работиш во Македонија?
Не и глагол се пишуваат одвоено во сите случаи освен во еден - ако си неписмен.незначи
Се потруди тука нешто да промениш, во твојата сакана Македонија? Или зеде бугарски и кидна Швицарска?Од економски причини. Тоа незначи дека мојата земја треба да се укини. Сиромашни земји во соседството имаме многу, пак нема да видиш Шип да напиши вакво нешто - ил да плука по негов дијаспорец, изповрзани се ко црева. Пак нема да видиш Грк да напиши и да се залага за вакво нешто. Па ни Србин ко најголем губитник.
Ама битно Македонци биле тие, си ја сакале земјата. Не ми чини економски, па ајде да ја укиниме.
Што се деси? Од постов имаш испишано уште 20 мислења на темава.Стегам игнор на темава, а богами и на форумов бугарофилски наредно време.

.Јас не сум бугарофил, барем ти тоа многу добро го знаеш. Ја сакам Македонија повеќе од што се сакам себеси. Ама реков - мислам дека на Македонија ќе и биде многу подобро да ја управува некој од надвор, да бидеме под управа на САД, на пример.
И предупредување до тебе - припази малку на речникот, те молам.
На латиница не сум пишувал. За граматика не ми е гајле, пошто секако и приватно зборувам на дијалект.Не и глагол се пишуваат одвоено во сите случаи освен во еден - ако си неписмен.
Вчера беше меѓународен ден на мајчиниот јазик. Јазикот е нашата татковина, ако го чуваме, негуваме и сакаме, секогаш ќе ја имаме татковината. Ама патриотите на батерии пишуваат на латиница, не почитуваат основни правила. Важно - тие ја сакале Македонија, а јас не. Важи!
Е така де. Најгласни. Нашите иселеници. Нашите иселеници 80% се со бугарски, како тоа ги погледнуваш во очи? Дали твојот дедо Сокле сега се врти ко рингишпил во гробот. Башка и педер. Ех, Сокле, што дочека..Па тогаш ќе дознаеш зошто нашите исселеници како и секогаш за се биле најгласни.