Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Буквално и потврдува оти плавото е ладна вода, она пак питува. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Глуп пример земав али поентата е таа.

Пред 2 недели излегувам со една на прв дејт, и си правиме муабет со кој дружиш тука пријатели ово оно, и покажувам слики и ми вика ее со овој имав меч на тиндер.:pos::pos:

Претходно пак со друга 2 месеци се гледавме, за на крај да ми каже супер ми е со тебе ама јас не ти кажав оти сакав да те запознаам прво, ама јас сум разведена и имам 3 годишно дете.:vozbud::vozbud: Арно барем секс падна тука претходно не беше за џабе губење време.:pos:

Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.:love:
Дете, па ти на тешки маки си бил. Душичка.

Ок, ми текна. Ама очигледно вие погрешно сте си ги интерпретирале двете петки. :sneaky:
Dosega dvajca pogresno te sfativme okolu dvete petki na racinjata , barem javno si kazavme :toe:
Realno site maski bez isklucok taka sfatija :свиркам: :D
Автоматски споено мислење:

Курот не е проблем, функционира уште нема мака.

Ова ми се дешава.o_O

Прегледај го приврзокот 469253
Ne me sfati bas, taka mi lici mene :cautious:
Ajde razmozgaj uste malce, pa ako ima potreba ke ti doobjasnam so sakase avtorot da kazi ;)

Последно уредено:
Dosega dvajca pogresno te sfativme okolu dvete petki na racinjata , barem javno si kazavme :toe:
Realno site maski bez isklucok taka sfatija :свиркам: :D
Автоматски споено мислење:

Ne me sfati bas, taka mi lici mene :cautious:
Ajde razmozgaj uste malce, pa ako ima potreba ke ti doobjasnam so sakase avtorot da kazi ;)

Те разбрав бе Владенко, сакаш да ја женам локалната радодајка на која сите се учеле.

Њет.

И мене курвите вака

Во нив лежи само добар секс со плукање, не се за сопруги
abe takvo divo da go natrtish na masa pa ednas udri po gazlaci ,dva pati pikni i da vreska pa ce vidish za shto gi biva. Samo mi e strav dali @Del Boy ce izdrzhi! nekako malodushen mi deluva

Ок си е ДелБој. И јас че ја кренев на клоци да ми речеше, со другар ти се мечнавме. Тешка курветина. Се надевам првиот дејт ќе и биди и последен. За курвите само така. Доволно нормализиравме се. Курва си е курва. Сеедно дал машка ил женска.

Ок си е ДелБој. И јас че ја кренев на клоци да ми речеше, со другар ти се мечнавме. Тешка курветина. Се надевам првиот дејт ќе и биди и последен. За курвите само така. Доволно нормализиравме се. Курва си е курва. Сеедно дал машка ил женска.

Шо е најјако не ја кренав на клоци, седев до крај како џентелмен.:cool:

Кај женската имаше red flags уште пред да излеземе, али како и секојпат толерирав и дадов шанса. Нормално дека беше прв и последен дејт, после тоа ја откачив културно.

Шо е најјако не ја кренав на клоци, седев до крај како џентелмен.:cool:

Кај женската имаше red flags уште пред да излеземе, али како и секојпат толерирав и дадов шанса. Нормално дека беше прв и последен дејт, после тоа ја откачив културно.

Јас научив курвите да ги третирам ко тоа што се - курви. Нека ја има таа среќа да ми кажи дека се мечнал со други, ќе го игнорирам така јако, шо че заборај дека постој.

То ест. Секош бев ваков. Еднаш ми скрви и то Хрватот. А ме однесе на Кино бла бла, плати ВИП ложа само за 2ца што ти знам.
Цела вечер се допишував на телефон. Не се ни испулив во филмот. Зовре ликот.
За курвите само така.
Да кажам како го заслужи тоа. Дури беше на одмор на остров во Португалија, јас и мајкаму се грижевме за неговите две мачки летоска. За мене ова требаше да е привилегија - пошто дома не пуштал никој (ова го потврди и мајкаму, во шок беше дека некој примил дома).
Јас прифатив да ги чувам - од шо сум мачкар. Тргни настрана шо ко ме видоа мачорите прв пат, се превртија на стомак од доверба/љубов кон мене.
Ликов си иди по 10ет дена и ми кажува како таму се мечнал со некој од Ливерпул кој планирал да се пресели сега Швајцарија. Ми го покажа на слика. Јас реагирав со... одвај се воздржав од смеа. Ликот не ми беше ни до колена. Буквални метро и 60ет.
Му кажав веднаш дека терав мераци со еден Русин, дур не беше тука. Смени фаца одма. А остатокот од ноќта му го дадов третманот во киното кој го опишав погоре.
При крајот стана и си замина порано. А дур се праеше дека го гледа филмот, стрелаше со поглед. Посебно навреден дека не сум обрнал внимание на негов омилен филм - многу битно.

Последно уредено:
*пост на струмички*

Арно ми викаа чувеците женуви се Делбоје на 27-28, јас не, живот ќе карам уште. Ој жени се саа на 34, сите љути чушки останаа на мене.:nesumjas:
Те лажат тие чувеците.Сакаат и ти да се заебиш!Бракот ти е пред и потоа.

Какво време дошло и бившата веќе не сака да ми дава..Ама добро трпелив сум ја,у неа има преку 100 грама од мојот де ен ка и кај и да е времето ќе и го скрши инаетот и ќе чукне пак на врата..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Буквално и потврдува оти плавото е ладна вода, она пак питува. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Глуп пример земав али поентата е таа.

Пред 2 недели излегувам со една на прв дејт, и си правиме муабет со кој дружиш тука пријатели ово оно, и покажувам слики и ми вика ее со овој имав меч на тиндер.:pos::pos:

Претходно пак со друга 2 месеци се гледавме, за на крај да ми каже супер ми е со тебе ама јас не ти кажав оти сакав да те запознаам прво, ама јас сум разведена и имам 3 годишно дете.:vozbud::vozbud: Арно барем секс падна тука претходно не беше за џабе губење време.:pos:

Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.:love:
Ти барем запознаваш разведени со 3 годишни деца, јас запознавам разведени со деца средношклци и рани факуктетлии.
Со некое од децата сигурно се имаме видено на журки за викенд . :pos:

И да кога ја спомна малешевијата, запознав една доста помлада од мене и испадна дека е би.
Моментално си фатила девојка . :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom