Ska Maniac
Бараба
Аууу стварно многу пиешКафе, алкохол, кашкавал и сирење.
Алкохол се трудам да исклучам скроз. Не сум алкохоличар, туку сакав некад да си се напијам по една чаша вино дома. Ама сега гледам да го редуцирам и тоа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу стварно многу пиешКафе, алкохол, кашкавал и сирење.
Алкохол се трудам да исклучам скроз. Не сум алкохоличар, туку сакав некад да си се напијам по една чаша вино дома. Ама сега гледам да го редуцирам и тоа.

Неееее, сега не. Само за релаксација во слободно време.Аууу стварно многу пиеш![]()
![]()
![]()
Не примети дека сум саркастичен ?Неееее, сега не. Само за релаксација во слободно време.

Boze me oprosti, pa ti si bila hronikКафе, алкохол, кашкавал и сирење.

Колку пиеш неделно?Не примети дека сум саркастичен ?
Ај сега клише муабет : Една чаша вино неделно дури е и препорачливо од доктор. А ти си доктор.
Да знаеш ја колку пијам неделно и што треба да кажам ?![]()
Milo mi e poradi tebe, prodolzi taka i sigurno zdrav ke umris .Друже си во тешка заблуда и со 2 кутии дневно многу наскоро во болница густи сок ќе ти носат.
Што јадам природно?
Комбинација на протеини(пилешки стек, мисирка) со зеленчук (компири, моркови) со карбохидрати ориз, леб етц. Немам лоша диета. Некогаш јадам благи нормално и кока кола и кафиња. Но во главно ако не јадам барем 3-4 оброци здрави во неделата одма се чувствувам полошо. Брокула ми е омилена што се рачуна како суперхрана.
Поентата ми е дека без цигари изгледам многу подобро, се чувствувам подобро а и да во најдобрите години на животов сакам да видам максимално силата како е и како изгледа. Еве Сократ што рекол
Ниту еден маж не смее да биди аматер кога е во прашање физички тренинг, срамота е еден да остаре без да ја знае можноста на сила и естетика на неговото тело
Одам максимум 2 пати неделно ретко 3. Обични смртници појма немаат дека со минимален тренинг може да имаш фасцинантни резултати од теретана но тоа е друга тема.
Дали те информариа нашите доктори дека рак на бели дробови тешко се дијагностицира во рана фаза? Изгледа не.
Среќен сум сега, не мора чад да дувам ко наркоман и да пазам цигари да не ми снемаат. Да мислиш дека си среќен исушен во лицето од тутунот е веќе друго ниво на заблуда.
Ја пијам 2 пати неделно, петок - сабота затоа што толку ми дозволува времето и работата. Да не треба да работам ќе пијам почестоКолку пиеш неделно?
Јас неделно една чаша црвено вино. Сакам и узо со мезе. Ама не, не сум алкхоличар.
Имам другарка вака ко тебе пиеше на времето, ок заедно пиевме така. И после остаревме.Ја пијам 2 пати неделно, петок - сабота затоа што толку ми дозволува времето и работата. Да не треба да работам ќе пијам почесто
Иначе на тие 2 сигурни пати ретко знае да се погоди и трети пат доколку преку недела има некој интересен настан како концерт, свирка, слава, роденден или рандом средба на пиво.

Дај запознај ме со неа, да си пиеме ние пак така а ти стареј си слободно.Имам другарка вака ко тебе пиеше на времето, ок заедно пиевме така. И после остаревме.
Памет у глава, и алкохолот е лош порок.
Лош е за тој што нема контрола.Имам другарка вака ко тебе пиеше на времето, ок заедно пиевме така. И после остаревме.
Памет у глава, и алкохолот е лош порок.
Ti ova vinoto za zdravje da ne go pijas, ko za lekКолку пиеш неделно?
Јас неделно една чаша црвено вино. Сакам и узо со мезе. Ама не, не сум алкхоличар.
.
Isto ko tebe samo so ti ni pies, ni pusis, ni od detska izlegvasСка пие и пуши, излага по 3 пути и пак 0 кучки врти![]()

Isto ko tebe samo so ti ni pies, ni pusis, ni od detska izlegvas![]()

Ти се примеќа, многу си незаинтересиран.niti imam potreba da se smiram, niti sum nervozen.
Кој сака кучки да врти воопшто? Мирни, послушни, повлечени, што не зборат назад и ти мислат убаво се вртат, кучките нека шетаат кучиња, ти ги врти ако сакаш, никој нема да ти замери.0 кучки двајцата вртите![]()