Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глуп беше само изборот на музика и танц, кореографијата, стилот....
Све тоа ми личеше на некаков источно-европски цигански мелос, баш ко да беше земено од Адамс Фемили, кога Гомез и Лурч играа Мамушка. Баш истото.
IMO не ми личи на средновековна музика и танц, која би ја играле Стормлендери у Рич.

Не е Мастер Емон.Прегледај го приврзокот 467984
Не сум читал многу за овој дел од историјата на Вестерос: зошто Ег бега од татко му? И кое е второто дете што го нема, Maester Aemon?
Па кое е? Другите двајца ги видовме, тука се, Емон ако не е, колку деца има овој, 15? 4 се машки, ко што знам јас.Не е Мастер Емон.
Момчево ќе биде најдобриот крал од Таргарјените ever! Го обожавам!Не е баш веројатно, вака, како што стојат работите сега.WOW, Egg!Момчево ќе биде најдобриот крал од Таргарјените ever! Го обожавам!
ОК, де, знаеме. Ама знаеме и дека на Вестерос многу неверојатни работи се случуваат, па сепак ќе стане крал.Не е баш веројатно, вака, како што стојат работите сега.
Крал е Даерон Втори, после него е син му Белор Брејкспир (кој ATM е Hand и нема деца), па после иде брат му Маекар, па син му Даерон, па помалиот Аерон, па Емон (кој нема да го сметаме, пошто тој веќе е во Цитаделата на обука, што значи не може да биде лорд, крал, било што друго, освен маестер). Тек тогаш е на ред Ег, односно Егон.
Ти си толку опседнат со нив, што наместо да ја гледаш серијата, броиш црнци. Јас ни еден не видов.Како џуџињата у Хобит, кога на етапи се појавуваа кај Беор, за да не му дојдат одеднаш многу, така и овие - у првата двајца, у втората 3-4 црнци, у третата више 5-10. И плус, латино фаци, а богами и Кинези.
Немој некој да си помисли дека Reach у тоа време не била со ист расен состав како денес Лос Ангелес.

У Reach нема црнци. Ни Кинези. Нема никаква логика сите луѓе у сите фантазиски дела, у сите светови, у сите измислени земји, градови и села, да бидат со потпуно ист етнички и расен профил како модерен Лос Анџелес.Ти си толку опседнат со нив, што наместо да ја гледаш серијата, броиш црнци. Јас ни еден не видов.![]()