Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
A ви текнува која е оваа:

На овој Алексеј Дума, сега му текнало да кажува што се случувало од 1990 до 1999 на 78 години одкога се објавени документи.....

Нема криминал но требало некаде да има јавна објава .
Сега му текнало дека тогаш не требало да се бара согласност од фамилиите....
А Дума се прослави со циганчето што го убија Алфите, па телото му го држеле во Вардар за да испаднр дека се удавил, а кога Хелсиншки ангажира Патолог од странство, му дадоа тело без МОЗОК кој беше одстранет а во главата напикано хартии...

Не верувам, имам доста документарци гледано, има и слики од него мртов. Плус го имаат видено и од соседна келија. Не би ризикувале да го остават жив, со оглед на тоа што евентуално би можел да каже, теорија нема.
Друже у моментов со АИ јас од сопствениот дом можам да креирам видео како роналдо ебе фока, така иде зборот.
Значи тоа е технологија што мене, на обичен смртник, му е достапна, сега малце размисли што тебе и мене не ни е достапно, а постои.

Само да отвориш рилсови или тикток, ќе бидеш бомбардиран од АИ видеа што обични луѓе ги прават, далеку од тоа дека кај сите е очигледно дека е АИ, на многу видеа имам приметено луѓе одат во коментари да се уверат дали се точни или не.

Што има он да каже, кога е штитен од најголемите моќници на планетата земја, зашто мислиш дека на истите би им било тешко да ја фабрикуваат неговата смрт? Али како што реков, тоа е небитно, дали е или не е жив не менува апсолутно ништо, вакви работи колку и да сака некој, не е возможно а да не излезат на површина .... ко што гледаш. Иако многу мал процент од истите нам ни се достапни, микроскопски мал би рекол, и само од тука може да се сфатат многу работи, не ни знам дали сакам да знам што све уствари се случувало со оглед дека ако ова што е достапно не е цензурирано, што е со све што е цензурирано моментално, или пак сеуште не ни излегло.

п.с. Многу е и битно кој ги праел тие документарки ти што си ги гледал, зашто прилично сум убеден дека следната што ќе излезе за него ќе биде дека он бил руски шпиун и работел за КГБ.

На почетокот на војната во Украина, секакви работи се пријавуваа дека се прават... Дури и мене ми изгледаа неверојатни, со целото предзнаење што се дешаваше во Косово.

Тогаш се смееа куп ботови овде. Сега можеби се појасни работите.
Ај едно потсетување.

Автоматски споено мислење:

А ова замислете е од пред скоро 20 години, и тоа од BBC (пред целосно да ги купат):

HAFOTK1XkAACgyj
За ова истово не знам дали знаеш дека имаше уште еден скандал.
Клинтоница имаше отворено " хуманитарна организација " за помагање и спасување на деца од војната во Украина. Наводно ги собирала од таму тие што се сираци (а и тие што не се сираци) ги носела во САД и ќе ги чувала додека заврши војната. После тоа ќе ги враќала назад кога ќе завршела.
На сите деца од таа хуманитарна организација до ден денес им се знае само патот до граница од Украина.

Редовно имаше реклами од оваа организација на банерите на разни интернет страници на местата каде што стојат рекламите за "трајанка бара 30цм кур на 10 м од тебе " и коцкарници. Рекламата беше позадина од украинско знаме со слика од дете и некоја реченица во контекст "да им помогнеме на сираците, донирај ваму, кликни таму " . Цела 2023- 24 вртеше рекламава.

А за чудо - невидено досега, баш во тој период Бајден беше председател. Од крајот на 24-та наваму (кога Трамп стана претседател) веќе не ја видов рекламата.
Чудни коинциденции.

Официјално известување е дека типкава била мрдната и однесена е у лудница. Типкава буквално е исчезната од тогаш и избришано е цело нејзино постоење.
По некоја случајност или не се што тогаш бладала и тресела неповрзани муабети, сега испаѓа дека се вистина.

Друже у моментов со АИ јас од сопствениот дом можам да креирам видео како роналдо ебе фока, така иде зборот.
Значи тоа е технологија што мене, на обичен смртник, му е достапна, сега малце размисли што тебе и мене не ни е достапно, а постои.

Само да отвориш рилсови или тикток, ќе бидеш бомбардиран од АИ видеа што обични луѓе ги прават, далеку од тоа дека кај сите е очигледно дека е АИ, на многу видеа имам приметено луѓе одат во коментари да се уверат дали се точни или не.

Што има он да каже, кога е штитен од најголемите моќници на планетата земја, зашто мислиш дека на истите би им било тешко да ја фабрикуваат неговата смрт? Али како што реков, тоа е небитно, дали е или не е жив не менува апсолутно ништо, вакви работи колку и да сака некој, не е возможно а да не излезат на површина .... ко што гледаш. Иако многу мал процент од истите нам ни се достапни, микроскопски мал би рекол, и само од тука може да се сфатат многу работи, не ни знам дали сакам да знам што све уствари се случувало со оглед дека ако ова што е достапно не е цензурирано, што е со све што е цензурирано моментално, или пак сеуште не ни излегло.

п.с. Многу е и битно кој ги праел тие документарки ти што си ги гледал, зашто прилично сум убеден дека следната што ќе излезе за него ќе биде дека он бил руски шпиун и работел за КГБ.

Се слагам, ама некогаш, наједноставниот начин е најефикасниот. Мртва уста, не збори. Викаш, го штитат најсилните луѓе на светот. Проблем е што еднаш го извадиле од сигурен затвор, 2008-ма чинам. Ама на ликов не му дошло памет, и продолжил со истиве работи. Кога веќе излегоа 100 жени да кажат што им правел, тука веќе никој не те брани. Ова е во време на Me Too движењето, кое турна ликови со иста "репутација" на Епстин, како Вајнстин, алфа и омега во Холивуд.

Патем, неговиот брат го има видено мртов. Истиот, тврди дека е убиен. Пак ке ти кажам, не негирам дека има многу завери, само не верувам дека ова е една од истите. Гледај што точно се има случено. Прво, цимерот се обидел да го убие. Па случајно стражарите заспале баш овој кога се бесел. Па уште послучајно не работеле камерите во тоа време. Да не зборам дека од аутопсија исто имаат кажано дека има многу ниско скршени коски на вратот, кои се знак на давење со раце, а не на некој што се обесил на врата.

За ова истово не знам дали знаеш дека имаше уште еден скандал.
Клинтоница имаше отворено " хуманитарна организација " за помагање и спасување на деца од војната во Украина. Наводно ги собирала од таму тие што се сираци (а и тие што не се сираци) ги носела во САД и ќе ги чувала додека заврши војната. После тоа ќе ги враќала назад кога ќе завршела.
На сите деца од таа хуманитарна организација до ден денес им се знае само патот до граница од Украина.

Редовно имаше реклами од оваа организација на банерите на разни интернет страници на местата каде што стојат рекламите за "трајанка бара 30цм кур на 10 м од тебе " и коцкарници. Рекламата беше позадина од украинско знаме со слика од дете и некоја реченица во контекст "да им помогнеме на сираците, донирај ваму, кликни таму " . Цела 2023- 24 вртеше рекламава.

А за чудо - невидено досега, баш во тој период Бајден беше председател. Од крајот на 24-та наваму (кога Трамп стана претседател) веќе не ја видов рекламата.
Чудни коинциденции.
Иронијата е што по судови ги гонат РФ што згрижиле куп сираци од Донбас. Демек ги киднапирале од Украина.
Автоматски споено мислење:

Гуглајте им етникум на овие.

HALGtxTWIAAib31

Достапни се видеата и мејловите на нет ? Оти се што начекав се скриншотови од ликови на твитер.
Зборам за ова со сатанистичките ритуали и дека се жртвувале новородени бебиња.
Одбивам да поверувам дека ова е вистина, ми се превртва стомакот

Значи ќе испадне и дека жолтата куќа на Косово сепак постоела и се правеле истите работи како и во лабораториите низ Украина. Значи сепак Артан Груби не бил таму обичен преведувач. На толку бранење и јадење гомна од страна на шиптaраната очекувам и за оваа куќа да искочи вистината.

Jа па у моментов давам поголеми шанси да не е, вчера пак беше актуелен муабетот што искочи на 4чан тој период од лице кое работело во установата у која бил затворен, дека го смениле телото а он е тргнат од таму.
Чим барале ИП кој е и што е човекот значи вистина е тоа што го пишал, миљон теории се пишуваат таму па луѓе не се барани за обичен пост.

Де бе вој епстин со се ли бил врзан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom