Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јули 2018
Мислења
2.535
Поени од реакции
8.241
НА 30 јануари Министерството за правда на САД (Department of Justice) објави нова тура на документи поврзани со Џефри Епштајн, 3 милиони страници интересна содржина, мејлови, фотографии, видеа, приватни разговори за баханалиите кои ги правела елитата на Епштајн островот. Имиња како Доналд Трамп, Бил Клинтон, Буш, Стивен Хокинг, Бил Гејтс, Ариан Ротшилд, Хауард Лутник, Илон Маск, Ехуд Барак, принцот Ендру, Миро Лајчак, Макрон, милјардери, политичари, филмски продуценти итн. се присутни и во ова издание на објавените документи. Силувања на малолетнички и малолетници, сексуални напади, педофилија, ритуали, јадење фецес од црева на убиени бебиња се само мал дел од активностите кои кремот на светот ги правел на островот. Се споменуваат гојими во многу наврати, исмевање на оние кои не се евреи, пораки во кои ја нагласуваат моќта на евреите и нивната контрола врз гојимите итн. Многу од работите кои со години кружеа во заедниците кои сакаат и развиваат "теории на заговор", меѓу кои и овде, излегуваат дека се вистина. Ова е само она што е за јавност, дали и што кријат и не го објавуваат е прашање.
Инаку со донесувањето на Epstain Files Transparency Act минатата година од Претставничкиот дом на САД, прифаќањето на актот од Сенатот и потписот на Трамп, Министерството за правда (таму Department) е обврзано да ги декласифицира и јавно да ги објави сите документи кои се однесуваат на гонењето и процесот во врска со Епштајн, дел од кои се објавија пред Нова Година, а сега енормна бројка во услови на тензиите околу Иран што отвора и други прашања.
Сите интересни работи, мислења, информации околу ова да ги споделувате.

На овој Алексеј Дума, сега му текнало да кажува што се случувало од 1990 до 1999 на 78 години одкога се објавени документи.....

Нема криминал но требало некаде да има јавна објава .

Последно уредено:
После Диди случајот ми се докажа дека се гадови, болна нација како што и мислев. И ми се искрши филмот за многу луѓе кои мислев дека се ок.
Овие со се тие од неговите журки, на Титов Голи Оток. Претседателот прв им е психопат

Болни работи. Болни. По сето ова што излегува на виделина, 100% е убиен за да не каже самиот што се има случено.
Jа па у моментов давам поголеми шанси да не е, вчера пак беше актуелен муабетот што искочи на 4чан тој период од лице кое работело во установата у која бил затворен, дека го смениле телото а он е тргнат од таму.

На темата за Америка веќе е правен муабетов, испаѓа дека и најлудите теории на заговор испаднаа точни на крај, ко пицагејт скандалот на пример, така да веќе ништо не ме изненадува.
После Диди случајот ми се докажа дека се гадови, болна нација како што и мислев. И ми се искрши филмот за многу луѓе кои мислев дека се ок.
Овие со се тие од неговите журки, на Титов Голи Оток. Претседателот прв им е психопат
Диди е верзијата од тему, споредбено што правеле ваму.
Ако имаш среќа на нетов да најдеш информации за Ентони Вајнер и неговиот лап топ, и содржината на снимките таму, ќе најдеш и информации на што алудира комрадот. Toгаш излезе пицагејт скандалот кој инстантно беше отфрлен како теорија на заговор на најзакоравените теоретичари на заговор во Америка, ама од сегашна перспектива ... :rolleyes:

Чичо само ќе те цитирам тука затоа што мисењево повеќе е за овде него за таму.

1f1e6_1f1fa.png
Ovo je kćerka bivšeg australskog premijera koja napušta Epsteinovu kuću.
Ništa to nije, mala ispraća gosta u daje mu, nemam pojma što. Pa ništa to nije, ali nije da nije...........

Jа па у моментов давам поголеми шанси да не е, вчера пак беше актуелен муабетот што искочи на 4чан тој период од лице кое работело во установата у која бил затворен, дека го смениле телото а он е тргнат од таму.

На темата за Америка веќе е правен муабетов, испаѓа дека и најлудите теории на заговор испаднаа точни на крај, ко пицагејт скандалот на пример, така да веќе ништо не ме изненадува.

Ако имаш среќа на нетов да најдеш информации за Ентони Вајнер и неговиот лап топ, и содржината на снимките таму, ќе најдеш и информации на што алудира комрадот. Toгаш излезе пицагејт скандалот кој инстантно беше отфрлен како теорија на заговор на најзакоравените теоретичари на заговор во Америка, ама од сегашна перспектива ... :rolleyes:
тогаш у Аушвиц.
Голи Оток малце им е.
да дишат запалени гуми и бакар ко у сред Шутка.

У право бил Че Гевара!
Додека си го пиел кафето, гледал од прозор како инстантно ги стрелаат на ѕид америчките колаборационисти!
Сега го сфаќам !

Ова не е ни болест! Ова е полошо од Сало и 120 дена Содома!
Немам зборови..

У право бил Че Гевара!
Додека си го пиел кафето, гледал од прозор како инстантно ги стрелаат на ѕид америчките колаборационисти!
Сега го сфаќам !

Ова не е ни болест! Ова е полошо од Сало и 120 дена Содома!
Немам зборови..
Ова е полошо од инцестиран мозок.
Овие племенскава заедница не го праат ова бе.
Ја не можам ни да читам. Ќе сакам све по список шо е америчко да се удави у гомна до гуша, не фигуративно. Буквално. И онака заслужуваат за сите зла по светов шо ги праат.
Интернетот им служи за праење глупости.

Оваа вчера ја глеам, и место некој од градот да ја пријави кучката шо пробува да го убие маж ѝ, ама не им фаќа црпката.

Пржи помфрит и бургер од Мекдоналдс
IMG_7815.jpeg
не може да си толку глуп да пржиш пржено, и тоа од Мекдоналдс пржено.

И овие редат по светот еј…
Тоа боли. А глупи се ко табакери.

Тесла ја напраил струјата. На овие најјако достигнување им е Хенри Форд со колата.
Глуперди.
Ок ги испоругав.

На почетокот на војната во Украина, секакви работи се пријавуваа дека се прават... Дури и мене ми изгледаа неверојатни, со целото предзнаење што се дешаваше во Косово.

Тогаш се смееа куп ботови овде. Сега можеби се појасни работите.
Ај едно потсетување.

Автоматски споено мислење:

А ова замислете е од пред скоро 20 години, и тоа од BBC (пред целосно да ги купат):

HAFOTK1XkAACgyj

Не верувам, имам доста документарци гледано, има и слики од него мртов. Плус го имаат видено и од соседна келија. Не би ризикувале да го остават жив, со оглед на тоа што евентуално би можел да каже, теорија нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom