Луис Хамилтон и Ферари со најбрзото време на Каталуња во последните минути на првата тест сесија за 2026 година.
1.16.348.
1.16.348.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вилијамс со исто решение како АМ?Прегледај го приврзокот 468366
Од една книга на еден познат човек во Ф1. Ова на сликата е од Вилијамс.

Ова е од 90тите за жал. Активна суспензија.Вилијамс со исто решение како АМ?
Да не се крстиме ако овие 2 на крај излезат у борба за титула![]()
Со помин нека му е на Ферари. Благословена е куќата која оваа ќе ја заобиколи, за жал тоа не сме ние.

Истото го помислив и си реков, ова е апла хит ор мис. Ако го убодат дизајнот први ќе разбијат.Аудито делува најнеобично. Има вертикални side pods и многу необичен облик.
![]()
Мора нешто ново. Браво за аеро делот на Ауди ама имам една забелешка, а се однесува на предното крило. Подигнувачите на предното крило не мора да се два на број туку еден и тоа сместен во носот, а вака делува многу несериозно. Мене искрено ми се допаѓа AMR26 и SF26. До почетокот на сезоната нема да знаеме што не очекува, а најсигурно до тоа ќе биде на последниот ден од ова тестирање во Бахраин (ама и тоа е знак прашалник). Астон Мартин и Ауди имаа радикални решенија очекувајќи да се доближат до ТОП 5. Многу интересна сезона не очекува, а звукот годивана ќе биде нешто што одамна го немаме чуено.Аудито делува најнеобично. Има вертикални side pods и многу необичен облик.
![]()
Мора нешто ново. Браво за аеро делот на Ауди ама имам една забелешка, а се однесува на предното крило. Подигнувачите на предното крило не мора да се два на број туку еден и тоа сместен во носот, а вака делува многу несериозно. Мене искрено ми се допаѓа AMR26 и SF26. До почетокот на сезоната нема да знаеме што не очекува, а најсигурно до тоа ќе биде на последниот ден од ова тестирање во Бахраин (ама и тоа е знак прашалник). Астон Мартин и Ауди имаа радикални решенија очекувајќи да се доближат до ТОП 5. Многу интересна сезона не очекува, а звукот годивана ќе биде нешто што одамна го немаме чуено.