Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za tie shto ne mozhat da se odluchat!
има и овде
Како се прави тоа? Јас кога плаќам немам таква опција.Веќе има тоа.
Како се прави тоа? Јас кога плаќам немам таква опција.

Не знам мене само ми даде таква опција ама па кога ќе нарачаш со кеш да платиш на рака кај курирот ќе треба да чекаш да ти стигне прво нарачката ако сакаш да нарачаш нешто друго со кеш. Не може две нарачки едно по друго со кеш.Како се прави тоа? Јас кога плаќам немам таква опција.
Јас земав ваков само со ознака C25 16гб рам и 256гб меморија само ради понови апликации како мој ддв што не ми работат на старите телефони кои се пак со андроид 7 и 8.Преку купони ми излезе 3200 денари и за тие пари е ок многу подобар од истите што ги продаваат тука до 9000 денари.Во него има андроид 15 иако некои за кои работат на други телефони со андроид 13 и 14 тука не работат па сега барам информации како да му ставам друг андроид.
Што и да купиш ќе мораш софтверски да ги калибрираш низ цел фреквентен опсег поради големите отстапувања што ги имаат буквално сите и поефтини и поскапи.Од она јас што сум го искусил најдобар однос цена квалитет ти е фирмата KZ.A некој купил на Тему слушалки бежични? Ако купил нека каже кој и каков им е квалитетот.
Гледам има Philips, Acer, Lenovo... не верувам да се кој знае што и оргинал ама за таа цена ме интересира дали вреди да се купи.
Земав едни in-ear од некоја нивна кинеска фирма за 2 евра, лесно се врзаа за ајфонот, бркаат работа за слушање, но ако сакаш да збориш тешко плус и не се ергономични, т.е. не можеш да трчаш со нив. Се полнат саат, траат нешто у стил 2-3 саати. У кратко, за тие пари се топ. Не сум зимал т.н. марка слушалки од тему.A некој купил на Тему слушалки бежични? Ако купил нека каже кој и каков им е квалитетот.
Гледам има Philips, Acer, Lenovo... не верувам да се кој знае што и оргинал ама за таа цена ме интересира дали вреди да се купи.