Јас одам во крајност и генерализирам, а ти сметаш ако веќе некој решил да си прослави роденденот со розеви балони бил педер?

Црвени во ред се за роденден иако женска боја? Или само црни можеби? Значи роденден смее да се слави, но сите фестив додатоци кои го прават сили и од секогаш се поврзувани со родендени се геј? Конфети? Прскалки? Значи само да се најадеме квалитетно одбележува таков битен ден? Само добра мрвка? Како сум јас брдеј гринч кога велам возрасен маж не треба да има желба да слави, а ти викаш дека океј е да се слави само на предодреден начин кој тебе ти е убав - мрвка? Јас реков дека немам проблем со начинот, розеви балони подеднакво ме кринџат како и секој маж со очекувања за тој ден.
Меракот е меч со две острици. Ќе те поштедам од хипокризијата и недоследноста во тој аргумент, понекогаш попуштам заради имиџ. Многу фудбалери губат аура кога прават финти пред гол а резултатот е 6:1.
Немам проблем со колективно договорени денови кога дури државата ги ослободува сите од работење за славење. Имам проблем со мажи кои се радуваат на роденден бидејќи тоа било ~*нивни*~ ден. Grown man with daddy issues.
Признај бе дека ти пречи уште што не бев кул пред неколку месеци со тебе, не е коинциденција тајмингот. Знам да оставам подолг впечаток, но никогаш за мене лично. Ама цел квартал веќе си фасциниран од мојата трансформација, или како и да ми го доживуваш постовите, downgraded. Ако сакаш да продолжиме ментални гимнастики и да се заебаваме во ред, тука сум секогаш за тоа. Ако не, имаш теми како форумски психоанализи, сметај се повикан да ме разглабаш колку сакаш без рестрикции, само те молам помири се некако со моето форумско рераѓање еднаш засекогаш или рокни ми игнор. Aceso ми опрости во 10 минути денес кога бев некул, ти цел Q4 се туфкаш. Eве и емоти, омекни малку: