Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Србите изгубија 2 од Шпанија. Па ако Германија победи 3 или 4 разлика, Србија со победа над Австрија ќе иде понатаму, а Шпанија ќе испадне. Има и варијанта да Австрија победи 31-28, а Германија да загуби од Шпанија и така Германија ќе биде последна.Не ми се верува дека ги тепаа
Ко што се баксузи на крај Германија ќе ја тепа Шпанија со 3 разлика и во некој круг од трите репрезентации ќе отпаднат
Раул си е тренериште...

Аустрија нема шанси, мислам ќе биде растеретена утакмица од нивна страна...а интересно ќе биде Германија - Шпанија, Германија ако изгуби не и вреди ? и Србија да киксне ...Тоа што не успеа со нас, Раул го направи со Србиве. Секоја чест , како ги прцнаа швабите. Е сега знаејќи ги Србите има шанса да ја усерат против Австрија![]()
Ако ја тепаат Австрија не можат да отпаднат, голот во последните секунди им дава предност во круг со 4 бода.Не ми се верува дека ги тепаа
Ко што се баксузи на крај Германија ќе ја тепа Шпанија со 3 разлика и во некој круг од трите репрезентации ќе отпаднат
Раул си е тренериште...
Убеден бев дека изгубиле 3 од Шпанија, ама ми промакнал еден голАко ја тепаат Австрија не можат да отпаднат, голот во последните секунди им дава предност во круг со 4 бода.
Ама дали ќе ја тепаат Австрија е големо прашање, тука се некаде по квалитет...

И таа не требаше да ја изгубат, имаа на -2 два напади за -1 со многу промашени седмерци. Сега пак да играат мислам дека глат ќе ја тепаат Шпанија...Убеден бев дека изгубиле 3 од Шпанија, ама ми промакнал еден гол![]()