Европско првенство 2026 [Данска-Шведска-Норвешка]

Гисласон се женско да ти ебам. Говедо едно.

Тоа што не успеа со нас, Раул го направи со Србиве. Секоја чест , како ги прцнаа швабите. Е сега знаејќи ги Србите има шанса да ја усерат против Австрија :D

Милосављев, Пешмалбец (овој французин :icon_mrgr:)Воркапиќ исто денеска јак, па и Додиќ и маестро Раул:cuc:
Германците мислеа дека ќе ги држат судиите цел меч ко во прво полувреме, па така ќе го добијат мечот..

Стефан Додиќ МВП, „Made in Macedonia“, против никој друг туку Германија.
А во исто време, најдобрите македонски играчи од неговата генерација, како Мартин Ивановски, во тој период грееа клупа во нашата лига.

Респект за Раул и се што има направено и за Вардар и за Македонија, ама откако отиде во ПСЖ испадна ептен непрофесионален со репрезентацијата - пораз од Грција на гости и лошо СП со дадена утакмица против Шпанија. :toe:

Не ми се верува дека ги тепаа :D
Ко што се баксузи на крај Германија ќе ја тепа Шпанија со 3 разлика и во некој круг од трите репрезентации ќе отпаднат :D
Раул си е тренериште...
Србите изгубија 2 од Шпанија. Па ако Германија победи 3 или 4 разлика, Србија со победа над Австрија ќе иде понатаму, а Шпанија ќе испадне. Има и варијанта да Австрија победи 31-28, а Германија да загуби од Шпанија и така Германија ќе биде последна. :P

Немаат клупа Србите за нешто повеќе за жал. Посебно на бековските позиции се сериозно лимитирани, не им одговара ваков турнирски систем. Али во секој случај маестрално изиграно денеска.

Се чатали овој Гисласон Кнор на клупа цело второ, изззззвини Николај Јакобсен, да ти ебам све преценето умрено што си имаш. Знаев дека ќе го јадат кога видов како отворија во второ, а Раул е доволно искусно тренериште за да не го искористи тоа.

Сеа како што се дегени Србите ќе изгубат од Австрија и ќе си пукаат во колено.

Гисласон :facepalm:
После ова, нема ни група да поминат и ќе го сменат, какво легендарно чекање да прицни за тајм аут во секунда кога тимот му дава гол, а после тајм аут иде воз у кукуруз и ја посра утакмицата....

Тоа што не успеа со нас, Раул го направи со Србиве. Секоја чест , како ги прцнаа швабите. Е сега знаејќи ги Србите има шанса да ја усерат против Австрија :D
Аустрија нема шанси, мислам ќе биде растеретена утакмица од нивна страна...а интересно ќе биде Германија - Шпанија, Германија ако изгуби не и вреди ? и Србија да киксне ...
Интересно, према обложувалниците Германија е Фаворит со Шпанија ?? (1.52/3.40)

Последно уредено:
Не ми се верува дека ги тепаа :D
Ко што се баксузи на крај Германија ќе ја тепа Шпанија со 3 разлика и во некој круг од трите репрезентации ќе отпаднат :D
Раул си е тренериште...
Ако ја тепаат Австрија не можат да отпаднат, голот во последните секунди им дава предност во круг со 4 бода.

Ама дали ќе ја тепаат Австрија е големо прашање, тука се некаде по квалитет...

Ако ја тепаат Австрија не можат да отпаднат, голот во последните секунди им дава предност во круг со 4 бода.

Ама дали ќе ја тепаат Австрија е големо прашање, тука се некаде по квалитет...
Убеден бев дека изгубиле 3 од Шпанија, ама ми промакнал еден гол :D

Убеден бев дека изгубиле 3 од Шпанија, ама ми промакнал еден гол :D
И таа не требаше да ја изгубат, имаа на -2 два напади за -1 со многу промашени седмерци. Сега пак да играат мислам дека глат ќе ја тепаат Шпанија...

Тоа што го пропушти со Македонија, го оствари со Србија, победа над Германија.
Ние ги имавме во раце, ама сепак беше нерешено.
Страшен тренер е Раул, ништо чудно да догураат Србите далеку со него.

Само да не проработе балканското кај нив, па на крај да им е најголем успех победата над Германија.
На страна што не им играат некои добри играчи на ова ЕП.
И претходно имале добри генерации и поединци на играчи, ама не се вклопувале со тренерите и секогаш имало скандали.

Интересна група стана таа, а богами и на хрватите.

Да се надеваме дека и ние вечер ќе ја напраиме интересна нашата.

Како што типував претходно, мислам дека со Португалија имаме многу минимални шанси за позитивен резултат (што е подобро од никаквата шанса против Данска). Ни треба одличен ден во секој сегмент (особено голманска позиција) за баш денес да биде таа една од десет утакмици во кои можеме да ги добиеме. Да се надеваме дека Митревски ќе биде џокерот, кој со 15+ интервенции ќе ја реши утакмицата.
По мене или ќе изгубиме 8+ разлика и ќе биде тотално неинтересна утакмица или тепаме 1 (или нерешено). Нема средина :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom