мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 22.334
- Поени од реакции
- 28.743
Sakas da kazis deka i ti si zavisnik ?Владе па ти цело време не си бил атеист, туку верник на цигарата, а цело време брецаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sakas da kazis deka i ti si zavisnik ?Владе па ти цело време не си бил атеист, туку верник на цигарата, а цело време брецаш.
Не, чисто зло сум јасSakas da kazis deka i ti si zavisnik ?

Pa da, po logika na nestata. Ili nisto sto e stetno za da gledaat deca, znaci ni pederi, ni kade sto se pusi, pija, sceni na nasilstvo, pa skoro se osven peperutki kaj so letaatА ако е океј да гледат како се пуши, по логика на нештата, треба да гледаат и педери?![]()

Zakoraven vernik po definicija e cisto zloНе, чисто зло сум јас![]()

I vo kafana se puselo od pamtivek, ili barem od koga Kolumbo ja otkril amerika, pa ne gledam deka nesto se pritresivte okolu toa.Во црква тие се обредите од памтивек, сега фалиш дека и фрлање по чесниот крст не е добро, затоа што скокаат голи во ладна вода, па ете и детето твое ке се сети и тоа ке сака во сред јануари да скокне во вода? Друга работа религијата своето влијание го шири преку пропаганда, праќа на пример како Јеховини сведоци да врбуваат луѓе или како оние муслиманите да станат вехабии и сега еден друг милион примери, а ова што го прават во црква е апсурдно што зборуваш.
Sega ti ili versko lice ke mi kazuvate kade treba da gi nosam decata za da se voshituvaat na arhitrkturata. Ete bas tamu sakam i mi preci koga tamu se vrsat verski obredi, baska zagadeno e od cadot od svekjite. I vie imate eden kup mesta kaj da odite so decata, ama ete ste resile bas vo kafani i kafici da gi nositeДруга работа тоа е такво непишано правило таму, има места каде можеш културно да ги унапредуваш децата, а и милион места да се восхитуваш на архитектурата, бидејќи на крајот на краевите во црква не се оди да се восхитуваш на арихтектурата, тоа сите верски лица ке ти го кажат.
I vie so cadot od svekjite na zatvoreno gi unistuvate drugite. Da ne spomnuvan zadusnici gluposti koga bukvalno na grob se deli i jadi hrana. Samo eden gospod znae kolku e toa nehigienski i opasno po zdravjte.А и секако нема поента ова што ми го кажа, бидејќи ти со димот од цигарите и понатаму ги уништуваш другите во затворено.
Не не, он си замислува прво одговор за тебе, па го формулира негово прашање според како што сака ти да му одговориш. Мисли дека ако те повлече за нос победува во дискусија. Јас прашувам во спална дали пушат АПСУРДНО БИЛО, они прашуваат што со свеќите... Кога нема да одговориш како што тој си замислил ќе ти пише ич кур да не ти е гајле што јас правам или нешто подеднакво просто. Еве, подолу, не знам ни што блада искрено, но по некоја логика на нештата требало децата да гледаат педери оти гледале пушење. Или сѐ или ништо. Како што рече, зависник со гребење и кубење ќе си го брани продуктот.Кој апсурд.Од една страна демек Македонски патриот,а од друга страна ти пречи македонската религија и традиција.Типично за еден зависник,спремен на се да ја оправда својата зависност!
Pa da, po logika na nestata. Ili nisto sto e stetno za da gledaat deca, znaci ni pederi, ni kade sto se pusi, pija, sceni na nasilstvo, pa skoro se osven peperutki kaj so letaat![]()
meta.mk

абе и ти ја тупиш со мајка и на Мачка, не е фер. Напиши пример со некој твој близок.Еве бе ладно и е нема греење во кујна си отвара врата да и иде топло, и сите ги замирисува а да речеме треба она на работа да оди и ќе смрди на кромид и парфем.
Кој да ја контролира мајка и? Да земе да ја натепа?
Не ја тупи таче мицко Заев, комон сенс е ова,
е ај погоди кој ги контролира. Од еднашкој ги контролира бе во другите земји, а не знам зошто и се споредуваме со нив, истиот закон го имаше пред 10 години, функционираше кај над 90% од локалите.
Ne be wotce, te prasav. Ti bese zagrizen za decata i nivnoto psihicko zdravje so toa sto gledale pusaci na otvoreno. Samo nadopolniv posto te znam kako golem ljubitel na pederanata, dali e isto taka stetno da gledaat pederi. Ne znam stvarno so filmoj si napraj., mozese da napisis ne ne e radi toa i toa ili da stetno e radi toa i toa. Vaka se ubi filozofiranje oti nedaj boze da ti ja cepni nekoj pederanata.Не не, он си замислува прво одговор за тебе, па го формулира негово прашање според како што сака ти да му одговориш. Мисли дека ако те повлече за нос победува во дискусија. Јас прашувам во спална дали пушат АПСУРДНО БИЛО, они прашуваат што со свеќите... Кога нема да одговориш како што тој си замислил ќе ти пише ич кур да не ти е гајле што јас правам или нешто подеднакво просто. Еве, подолу, не знам ни што блада искрено, но по некоја логика на нештата требало децата да гледаат педери оти гледале пушење. Или сѐ или ништо. Како што рече, зависник со гребење и кубење ќе си го брани продуктот.
Ova mene mi lici na klasicno pedersko beganje od diskusijata.Нема врска, мислам дека дадов се што можев и мислев во оваа дискусија, зборам за целата тема.
Ќе завршам само со тоа дека мернав наназад дека некој те навредил ако сум те навредил, се извинувам пред сите и сакам да кажам дека не ми била таа намерата, можеби малку погруб хумор што си го сфатил ко навреда, но сепак не ми е целта да навредам некого.

Nemaa zabelezano, vo podrum bileНе само гробишта.
Прегледај го приврзокот 466693
Други држави на улица клањаат, по аеродроми клањаат кога ќе им дојде време.
Чаир во општината исто.
Божиќните поворки исто. Нели ги осветија и колите на мвр.

Ајде бе владе, повели повлечи ме за... нос. Постирај го од вчера спреманиот одговор.Ne be wotce, te prasav. Ti bese zagrizen za decata i nivnoto psihicko zdravje so toa sto gledale pusaci na otvoreno. Samo nadopolniv posto te znam kako golem ljubitel na pederanata, dali e isto taka stetno da gledaat pederi. Ne znam stvarno so filmoj si napraj., mozese da napisis ne ne e radi toa i toa ili da stetno e radi toa i toa. Vaka se ubi filozofiranje oti nedaj boze da ti ja cepni nekoj pederanata.
--Јас секогаш стојам зад што пишувам. Не се согласувам децата да гледаат педерски работи.
Ти напиша сите ќе сме умреле, да се пушело.Mozis ova so go nackrapa da go povrzis so postot na koj mi replicirase ili onaka go nackrapa kolku da se najdis vo muabet ?
Napisani bese vo smisla da ne go tupite tolku. Ili ajde pak se da zabranime sto e stetno za da ziveete 132 godini. A da si bidime realni mnnogu raboti se stetni.Ти напиша сите ќе сме умреле, да се пушело.
Јас те прашувам зошто користиш скали ако сите ионака ќе умреме.

Isto i jas go velam za vernicite koi se protiv da se zabrani praktikuvanje na religija vo javni prostorii i na otvoreno. Nema da vi propadni religijata, samo doma ke si ja praktikuvateЕве вакви сте ситенаркомапушачи што сте против ова. Небаре вода или леб ви забранија. Сосила се спуштате на цивилизациско ниво на Индијци и Чеченци со менталитетот „кур ми е двор ми е“.
Прегледај го приврзокот 466694
И не, нема да пропаднат кафаните, ниту пак нешто многу ќе се промени излезноста, о вие загриженковци за локалната економија, исто како што ништо не се промени додека важеше забраната во времето на господинот Груевски (рацете да му се позлатат за ова).

Ve cepnav kaj sto ve zdoboli i ostajte sega, drug pat toaОставете сега педери, медери, религија... ќе има нови теми.

Tuku ve citam vaka solidarni, seteni, abe dusa od ljuge ste na hartija, zbor nema tuka. No me maci edno prasanje, koga odite na gosti kaj pusac doma, a odite posto neli solidarni ste, drustveni i sto li ne, ko ke zapali domakjinot cigara, izleguvate nadvor na cist vozduh ili kako e procedurata ?![]()
Јас ти кажувам дека треба да постојат двата типа на локали , и пушачки и непушачки што се во внатрешниот простор. Ти ми кажуваш дека пушачките ќе бидат само надвор.Епа ете тој дел не ми е јасен, како може да е дозволено пушење во затворен простор. Сега со новиот закон ќе биде тоа корегирано и работите ќе дојдат на свое место, логично какви и што треба да бидат.
Глеаш и сам викаш, ако не е дозволено одам и надвор палам цигара, сосема коректно е тоа, зашо тогаш уопште го тераме муабетов?![]()