Darling
High Value
Ne, ke imam rabota so nevernicite.Djimirinku so kominjace odat, ne so rakija
Tuku ako dojdi do to, dali pokraj mene ke sedis i ke me druzis, rame uz rame so se veli
Djimirinkite spremni se
Прегледај го приврзокот 466557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ke imam rabota so nevernicite.Djimirinku so kominjace odat, ne so rakija
Tuku ako dojdi do to, dali pokraj mene ke sedis i ke me druzis, rame uz rame so se veli
Djimirinkite spremni se
Прегледај го приврзокот 466557
Шуќур. Ваљда сфати дека ние сакаме да ти кажеме дека има многу поголеми и побитни проблеми за решавање отколку вакви скоро па небитни проблеми и повеќе што се наменети за тренирање строгоча од ЕУ отколку што се со реална цел.Јас велам еден проблем со пушењето во јавност е ова и тоа, он вика но што со мигранти, еколошка свест и дрогата? Му велам да не скокаме од проблем на проблем, и да се фокусираме да го решиме тоа што можеме и за што е темата посочувајќи му дека со whataboutism ниту едно од тие работи што и самиот го наброја нема да успееме да решиме бидејќи секогаш ќе има друг, и поголем проблем. Тој ме цитира за HBO инфлуенсерство, депилирање и криминалци во Парис.
Ако смеам да ти вратам со моја дијагноза и совет за твојата завист од пушење:
Евидентна мозочна атрофија и когнитивен пад поради пушење кај еден млад човек кој пред само неколку години имаше по-остри мисли, ако цитираниот пост го земеме пример. Гледаме пред нас како пушењето прави трајна штета кај некои во центрите за контрола во мозокот што регулираат како и мисли така и акции, и не кажуваат нешто особено поради оштетена сива маса и нефункционални неврони. На прв поглед изгледа вознемирен и агресивен и збори без фокус, без никаква поврзаност со темата, и пројавува рани знаци на деменција поради пушење со мешање членови кои за HBO знаат само Max. Пушењето поради кислород ти предизвикува интелигентен замор. Знам дека ќе помислиш дека со следното имам намера да те навредам, и можеби тоа што немам намера да те навредам е уште поголема навреда, но Рон за тебе е господин од човек и почнувам да верувам во тие 137 АјКу кога ве гледам на иста страна на некоја тема. Ако велат хуморот е одлика на интелигенција и ова погоре е твој обид, Рон за тебе е Џорџ Карлин. Твоето форумашење се сведe депилирај се, тетките, ттките, ткекети, тикети, тетееее. Има една книга Flowers for Alrgernon, многу ме потсеќа на тебе.
Demek mene gotovo me konvertiraNe, ke imam rabota so nevernicite.

Значи на муабетот да не пушиме во парк и пред училишта за да не оставаме лош пример на децата, нешто што утре ти можеш да почнеш да го правиш бидејќи освен што треба да почекаш 5минути до следната цигара не те кошта ништо, не можеме на тој проблем да работиме и да го средиме бидејќи имало мигранти, кои се, да, брат, поголем проблем за решавање? Тоа треба да сфатам? Го тренирала ЕУ на строгоча оти ќе сме забранеле пушење во ресторани, каков cult curious лик човек страв да го фати. Потенцијален за насловна во скоро време. Еден владе да беше поамбициозен лик до сега ќе ве врзеше сите во еден култ во некое изолирано село, ќе му копате нивите за да не јаде од ЕУ пластиката и ќе ве тераше да киднапирате ливадарки за харем.Ваљда сфати дека ние сакаме да ти кажеме дека има многу поголеми и побитни проблеми за решавање отколку вакви скоро па небитни проблеми и повеќе што се наменети за тренирање строгоча од ЕУ отколку што се со реална цел.
Значи после цел мој онтопик пост со поента околу темата, на крај оти ти напишав не ми троши батерија за whataboutisam бидејќи е нешто што веќе зборевме, твоево горе е спуштање на исто ниво? Со парва продолживме до следно ниво бидејќи се понесе, но ти не си парва, ти имаш вистински проблеми во вистинскиот живот. Зошто мислиш твоето ниво мене би ме навредило и дека морам цинично да се бранам од тебе кога јас за тебе само сочувствувам?Тоа со НВО , депилирање и ПариЗ те цитирав затоа што колку @парва да преувеличува за некои работи сепак тебе и византиецот дека сте некои латентни гејчиња, воук, либтарди, игнорантни до немајкаде му беше на место . Секое различно мислење од вас или цинично, или потценувачки или како навреда го сфаќате.
Тоа со депилацијате не беше обид за хумор туку беше спуштање на твое ниво за да ти одговорам на коментарот дека си трошел батерија на мојот пост.
Се додека имаат исти пасош како тебе...Jas kako prvo bi gi isklucil site naturalizirani evropejci od temava. Nikako ne se zasegnati od ova, a kako e tamu iskreno ic kur ne mi cue. Da sakav ke bev tamu taka da totalno mi e nebitno nivnoto zivotno iskustvo od zirkanje niz djam vo kafanata koja slucajno im e na patot kon doma.
Ne bese to poentata.Се додека имаат исти пасош како тебе...
И од амбасада ќе гласаат за да ве дупат.

Ostaj ti tie muabeti, na drug filmoj kazvaj mu.Владе да се врати назад малку некоја година, додека беше Вмро на власт законот функционираше добро со полни кафани, ресторани...се додека не дојде Сдсм, ама во кампањата им беше укинување на радиодифузна такса и укинување на забраната за пушење...така да може слободно да се каже дека владе гласал за најголемото зло (Заев) за едно цигаре и 150 денари.

Море чоек полесно и поедноставно е да смениш држава, град или кафич ?Пресели се у Берово е муабетот.
Исто како што викаш не пушачи да одат у кафана кај шо не се пуши пресели се кај шо нема фабрика.
На вас ви смета што ве трујат а не ви смета што вие труете други околу вас.
Се гледа дека си Бијонс школа со ова медицинскиве дијагнози што ги имаш за сите на форумов. Јасно е и зашто толку си ја браниш кога ќе ја поткачиме.Значи на муабетот да не пушиме во парк и пред училишта за да не оставаме лош пример на децата, нешто што утре ти можеш да почнеш да го правиш бидејќи освен што треба да почекаш 5минути до следната цигара не те кошта ништо, не можеме на тој проблем да работиме и да го средиме бидејќи имало мигранти, кои се, да, брат, поголем проблем за решавање? Тоа треба да сфатам? Го тренирала ЕУ на строгоча оти ќе сме забранеле пушење во ресторани, каков cult curious лик човек страв да го фати. Потенцијален за насловна во скоро време. Еден владе да беше поамбициозен лик до сега ќе ве врзеше сите во еден култ во некое изолирано село, ќе му копате нивите за да не јаде од ЕУ пластиката и ќе ве тераше да киднапирате ливадарки за харем.
Значи после цел мој онтопик пост со поента околу темата, на крај оти ти напишав не ми троши батерија за whataboutisam бидејќи е нешто што веќе зборевме, твоево горе е спуштање на исто ниво? Со парва продолживме до следно ниво бидејќи се понесе, но ти не си парва, ти имаш вистински проблеми во вистинскиот живот. Зошто мислиш твоето ниво мене би ме навредило и дека морам цинично да се бранам од тебе кога јас за тебе само сочувствувам?
Што да кажам, ме интересира човечката природа. Но, темата за пушење е во здравје и се збори за завист, природно и креативно е да те закачам со дијагноза која е И онтопик. Тие некогаш навистина се последиците од пушење. Што, како некој дебил да ти кажам само оди депилирај се? Најди медицинско лице на кое ти му веруваш што ќе ти каже дека не постои ризик за тие дијагнози ако пушиш и што ќе ти каже да го правиш уште повеќе? А на крај, лично право е да инхалира кој што сака, ама од обична култура да не пушиш и пиеш преку ден во парк или пред училиште поради присуство на деца мора да има нешто што навистина не чини во тебе, предлабоко си во стравот од ЕУ контрола да мислиш дека не треба ова да го правиме и дека не треба да не го правиме поради немање време од мигранти, без зезанција овој пат. А биџи, освен што ни самата не ме сака, ако не е две реченици нејзиниот пост, 99% ја скипам, бидејќи ми остава реклами вајбз. Ја летам соло, промаши ме со вашите алијанса групњаци во приватни, јас за сите подеднакво мислам дека не сте во право и дека само јас сум, кога и да се логирам и ако нешто те теши, во 2021 ја напуштив империјата, во 2025 ја напуштам галаксијата.Се гледа дека си Бијонс школа со ова медицинскиве дијагнози што ги имаш за сите на форумов. Јасно е и зашто толку си ја браниш кога ќе ја поткачиме.
Пак да ти спомнам дека депилацијата беше во контекст на не ми троши батерија.Што да кажам, ме интересира човечката природа. Но, темата за пушење е во здравје и се збори за завист, природно и креативно е да те закачам со дијагноза која е И онтопик. Тие некогаш навистина се последиците од пушење. Што, како некој дебил да ти кажам само оди депилирај се? Најди медицинско лице на кое ти му веруваш што ќе ти каже дека не постои ризик за тие дијагнози ако пушиш и што ќе ти каже да го правиш уште повеќе? А на крај, лично право е да инхалира кој што сака, ама од обична култура да не пушиш и пиеш преку ден во парк или пред училиште поради присуство на деца мора да има нешто што навистина не чини во тебе, предлабоко си во стравот од ЕУ контрола да мислиш дека не треба ова да го правиме и дека не треба да не го правиме поради немање време од мигранти, без зезанција овој пат. А биџи, освен што ни самата не ме сака, ако не е две реченици нејзиниот пост, 99% ја скипам, бидејќи ми остава реклами вајбз. Ја летам соло, промаши ме со вашите алијанса групњаци во приватни, јас за сите подеднакво мислам дека не сте во право и дека само јас сум, кога и да се логирам и ако нешто те теши, во 2021 ја напуштив империјата, во 2025 ја напуштам галаксијата.