Како бе може некој да стане педер? Сега наеднаш да почнам да сакам некој да ми го бапне. Нема смисла!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A procitvav deka nekoj stanal peder od feminiziranje od sestra/majka, odma znaes deka nikad nema 2 zbora razmeneto so niv. 90% od niv sekako ne se isfeminizirani, inaku nemase da ima tolku skrieni i latentni.Како бе може некој да стане педер? Сега наеднаш да почнам да сакам некој да ми го бапне. Нема смисла!
А точно ли е тоа што пишува визи дека имаат вишок на тестостерон ?A procitvav deka nekoj stanal peder od feminiziranje od sestra/majka, odma znaes deka nikad nema 2 zbora razmeneto so niv. 90% od niv sekako ne se isfeminizirani, inaku nemase da ima tolku skrieni i latentni.
Не.А точно ли е тоа што пишува визи дека имаат вишок на тестостерон ?
А точно ли е тоа што пишува визи дека имаат вишок на тестостерон ?
Sekako, ako se najde takvo neso, zivi zdravi kje se otvorat nekoj diskusii. U momentov nema.Мислам дека веќе се испитува медицински, се правеле и се прават експерименти. Во минатото побрутални. Сега се испитуваат мозок, хормони, днк.
Некои луѓе не се комфорни да се хомосексуалци, не сакаат таков живот и ако се изнајде некаков третман во иднина, бидејќи сега го нема, зошто да не можат да си најдат чаре.
Pojma neam, prv put slusam za ova. Ne gleam logika nekoja, ama ete ako ima studii neka demantira.А точно ли е тоа што пишува визи дека имаат вишок на тестостерон ?
Ставил слика од набилдани педери...лаже ли вистина ли е кој ќе знае?...Битно имаше членови кои посегнаа по деца на македонци кои извадиле бг пасош од икс причини а се попалија кога се отвори ваква тема...уште некој ако отвори вакво мислење мислам дека на анкетата ќе водат....Најголем дел од хомосексуалците се хипер-сексуални. Ова се должи на премногу тестостерон. Ако ти имаш среќа да имаш 700-900 ng/dl тестостерон во крвта, тој има над 1000, а често и над 1200. Ова води до импулсивен нагон за секс, и не е еднаш ќе се изебаме ќе ни помини, туку е константно. Познавам ликој кој го дркале 4 часа. Агресивност, главоболка, промена на расположение се други симптоми на превисок тестостерон - затоа врските ни се толку 'успешни'. Во некои случаи тестостерон над 1000 ng/dl води дури и до стерилност...
Toa ne se deca na makedonci, toa se deca na bugari.Ставил слика од набилдани педери...лаже ли вистина ли е кој ќе знае?...Битно имаше членови кои посегнаа по деца на македонци кои извадиле бг пасош од икс причини а се попалија кога се отвори ваква тема...уште некој ако отвори вакво мислење мислам дека на анкетата ќе водат....
Имало ваков случај некаде? Пушти линк, јас не сум запознаен.pederot ke te siluva vo javnost.
Јас го немам слушнато, го имам видено. Не би да пишувам сега детали, ама во основа на млади години детето си беше нормално и имаше многу убава девојка... не беше као за криење или маска, затоа што немаше потреба да става маска, оти беше малолетен. Никој не се сомнева во тебе дека си педер ако на 15-16 години немаш девојка, нели.Ova prv pat go slusam, deka nekoj stanal peder zaso se razocaral do zeni. So ne kje procitas na forumov lol
Zal mi e mn za mazite na tie sreknjo omazeni.
Некои може да се само феминизирани, тоа не значи дека се педери. Од друга страна знам двајца браќа, едниот е педер, другиот не.Јас го немам слушнато, го имам видено. Не би да пишувам сега детали, ама во основа на млади години детето си беше нормално и имаше многу убава девојка... не беше као за криење или маска, затоа што немаше потреба да става маска, оти беше малолетен. Никој не се сомнева во тебе дека си педер ако на 15-16 години немаш девојка, нели.
Не е дека само го остави и овој се разочара, малку покомплексно е тоа што се случи во иднина, но сепак не е за форум. Али дека таа траума со девојката имаше влијание во тоа што стана педер, едно 90% сум сигурен. Нормално немам истражувано, исто како што немаш и ти, сепак ова е форум, не е научна установа.
Инаку да и феминизацијата има голема врска. Познавам лично и персонално 6 хомосексуалци, 5 се фемизинирани од мајките/сестрите и тоа апла. Онака апла, со шминки, ружеви на образите, немаат кренато потешко од лажица во животот, спорт им е мисловна именка, се дружат исклучиво со жени, одат на педикири и маникири и посредени се од 80% од жените. Не се ни кријат тие, сите ги знаат и тоа е. Еве нека има уште 10 машки што ги знам на лик, а да се скриени педери, да не се гледа однадвор, пак 1/3 статистички се феминизирани.
Земај предвид дека генерациски има голема разлика, ако си 35+ тогаш те разбирам, можеби повеќе скриени има кај повозрасните. Помладите, особено под 30 години, а уште повеќе тие под 25, ги има доста кои не се скриени и се во голема мера фемизинирани.
Мене искрено не ми е жал за мажите на тие среќно омажени, баш напротив кај жените мислам дека тоа беше повеќе лигавење, отколку реално. Да се биде ин.
Ne treba, raboti na Gay kruz 3 smena Room-service, od 20-08h so 5k gost gay vo Mexican Gulf. I utre pogodi se so nego na ista plaza nadvor na Bahamite, Nie poveketo balkanci imavme traumi vo HondurasИмало ваков случај некаде? Пушти линк, јас не сум запознаен.
А, значи си го примил? Супер, значи стварно од еднаш педер не се станувало.Ne treba, raboti na Gay kruz 3 smena Room-service, od 20-08h so 5k gost gay vo Mexican Gulf. I utre pogodi se so nego na ista plaza nadvor na Bahamite, Nie poveketo balkanci imavme traumi vo Honduras