placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 4.197
- Поени од реакции
- 4.115
Стварно се пердашат на брод, да си ибат веко...за Одисеј муабет да не правиме па после војната 20 и кусур години на тој бродот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно се пердашат на брод, да си ибат веко...за Одисеј муабет да не правиме па после војната 20 и кусур години на тој бродот.
Еден 'Грк' од едно село, Метсово, Влашко планинско во северна Грција, ми кажа дека во селото имале доста хомосексулаци. Некој лик не бил толку мажествен ко него, и цел клас од стрејтовите се подбивале со детето и го тепале. Се додека овај колегата мој, не им начукал неколку боксој да ги смири.@Византиецот можеби ваквите јако десничарски шеријатски ставови ќе ве натераат ЛГБ да се разведете од трансовачите ТиКју+ срања побрзо?
Па гледам има веќе иницијатива од твојот табор да се дистанцирате шо искрено би ви било паметно бидејќи стана одамна јасно и видливо оти ТиКју+ги користат како војска за јавно мислење и ко такви ги произведуваат. И ја би ги заштитил оти најголем дел се креативни деца плус некаде на спектарот со кои некој лесно манипулира.Поделбата ја има веќе од старт. Неможиш ти на некој фасциниран од неговата машкост, да му речиш да оди со транс. Тогаш ќе сум стрејт.
Ама јас се водам од живеј и остај ги да живеат, нивните приказни се по мое мислење по себе доволно тешки за јас да ги мразам ил да им посакувам смрт дека не биле мажествени ко мене ил мојот љубен. Ова не е ни човечки, ни христијански.
Некој ги зел најранливите и буквално ги фрла жртва курбан, а тие не се ни свесни за ова. И профитира од нив.
Najverojatno sum epten off topic, no dali se nekade na spektarot ovie self proclaimed nice guys sho celo vreme se zhalat deka ne ebat tolku kolku sho oni imaat zamisleno deka treba da ebat?Па гледам има веќе иницијатива од твојот табор да се дистанцирате шо искрено би ви било паметно бидејќи стана одамна јасно и видливо оти ТиКју+ги користат како војска за јавно мислење и ко такви ги произведуваат. И ја би ги заштитил оти најголем дел се креативни деца плус некаде на спектарот со кои некој лесно манипулира.
А Хан Аспарух го примвал ли в задната дупка?Леонардо Да Винчи, Микеланџело Буонароти, Караваџо, Сер Френсис Бејкон ,Оскар Вајлд , Вирџинија Вулф , Марсел Пруст , Труман Капоти , Томас Ман , Федерико Гарсија Лорка , Фрида Кало ,Пол Верлен , Георг Фридрих Хендл, Чајковски , Камил Сен-Санс, Леонард Бернштајн , Мишел Фуко , Фридрих Ниче , Ролан Барт , Едвард II , Фридрих Велики , Сафо , Волт Витман , Алан Тјуринг ,Педро Алмодовар........и уште стотици.
Некој да има да каже што против ?
Ау колку си ти грешка друже не си ни самиот свесен. Имаме “среќа“ што живееме на Балканот, поточно во Македонија, па педерлукот кај нас не е толку јавно застапен, што низ медиуми што низ институции, иако го има за жал. На Запад не си свесен изгледа што се дешава (а знам дека си ама ајде), дека ненормално е да кажеш дека си стрејт отколку педер. Мене и тебе може нема да не направат педер ни паради ни пропаганди, ама нашите деца..., тука е проблемот.Ima odreden procent pederi vo populacija, dali eden procent ili poise, i e totalno nebitno za ostatokot so praat oni. Nitu oni kje te napraat peder, nitu ostatokot od populacijata kje gi napravi strejt. Celata ovaa fama i pokazuvanje sila kon pederite e klasicno ne moes magareto, udri po samarot prikazna.
Мада ќе има сигурно муабет и за тоа што мислев јас, само да дојдам на ред. 
Sekao ne sum od nekoja planina simnat, sum bil sum videl.Ау колку си ти грешка друже не си ни самиот свесен. Имаме “среќа“ што живееме на Балканот, поточно во Македонија, па педерлукот кај нас не е толку јавно застапен, што низ медиуми што низ институции, иако го има за жал. На Запад не си свесен изгледа што се дешава (а знам дека си ама ајде), дека ненормално е да кажеш дека си стрејт отколку педер. Мене и тебе може нема да не направат педер ни паради ни пропаганди, ама нашите деца..., тука е проблемот.
Никој не сака да удира по педерите, сакаме да удриме по пропагандата што се шири од нив, т.е. од големиот дел од нив, не сите секако, затоа што пропагирање на педерлук и останати дегенеративни работи не е здраво за општеството и за нашите деца. Утре мое/твое дете ќе треба во школо да учи дека е нормално некој да му го опне во газот, кажи ми дали е тоа во ред? Не ме занима дали постоеле педери од античко време, кур ме заболе за тоа, правиме муабет за што е исправно, а што не, не за џабе Бог ги создал Адам и Ева, а не Адам и Стева (српска е оваа па морав вака хехехе). Секое излагање од рамките на нормалата треба да се третира соодветно.
Патем, ФОРЦА АЦМ до негде ми ја зеде темата, иако јас другачие ќе ја формулирав доколку бев номиниран, али небитно.Мада ќе има сигурно муабет и за тоа што мислев јас, само да дојдам на ред.
![]()
Да. Од тој аспект светлосни години пред нив, а ако земеш взаемно економски, правни и сите останати аспекти тогаш не, меѓутоа од аспект на нормално општество со нормални гледишта пред нив сме и пред било која западна земја. У Америка можеш да видиш човек у метро што замислува дека е глушец, мислам дај брат те молам да не се објаснуваме за овие работи кога свесни сме сите дека моментално човештвото е во фаза на тешка дегенизација.Eve zemi ja holandija da receme, izgleame na pozdavo opstestvo od niv?
Ima odreden procent pederi vo populacija, dali eden procent ili poise, i e totalno nebitno za ostatokot so praat oni. Nitu oni kje te napraat peder, nitu ostatokot od populacijata kje gi napravi strejt. Celata ovaa fama i pokazuvanje sila kon pederite e klasicno ne moes magareto, udri po samarot prikazna.
Toa e stvar na tvoe licno mislenje, no vo odnos na sekoja merliva rabota sme svetlosni godini unazad. Ne znam kakvi gledista mislis deka imaat. Brojot na pederi i tamu i tuka e ist, povekjeto lugje si teraat so zivot ko site normalni.Да. Од тој аспект светлосни години пред нив, а ако земеш взаемно економски, правни и сите останати аспекти тогаш не, меѓутоа од аспект на нормално општество со нормални гледишта пред нив сме и пред било која западна земја. У Америка можеш да видиш човек у метро што замислува дека е глушец, мислам дај брат те молам да не се објаснуваме за овие работи кога свесни сме сите дека моментално човештвото е во фаза на тешка дегенизација.