Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас у купот го согазив Виктораниус т.е КК Струмица со 69-63:pipi:
:helou:

Уффффффффф, последната четвртина се спасив, 14 разлика тепав, ептен се спасив на крај. Сепак го разбив у последната четвртина.

Феномену браво за победата над ретардот :) исто и тебе Црвен Ангелу аххахах

Фала Ајсшутер
На ретардот една четвртина му ја земав 19-4:pos2:

Честито нека ти е Феномену, да наместев постава ќе тепав едно 15 разлика повеќе сигурно, вака добро е и што тепав.

Купив едно пф и некако се разочарав кога видов дека кк охрид купил ценар од 80000 и 219 висок.
Старост: 23
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 203
Težina: 104 Skills Index: 26.757
Plata: 36.240 (+10% FPF) Одбрана: 10
Слободна Бацања: 4 Dva Poena: 6
Tri Poena: 3 Дриблинг: 7
Dodavanje: 3 Brzina: 7
Позиционирање: 7 Skokovi: 7
Искуство: 3

Ретарду, утре ќе наместам мека тактика за да ме тепаш со голема кош разлика, за да одиш 1 место. Напрај таму јака тактика да ме растуриш 50 коша.

Бај д веј 4 коло играм со тебе, во првенството.

абе лудница. Само имам еден проблем.Никако не можам тактика да наместам, не ми отваре делот за тактика.Среќа што сме по подготвителен период сега инаку незнам што ќе правам.А од првите 3 натпревари во лигата морам 2 да добијам.Белки ке се управи работата.

Ретарду, утре ќе наместам мека тактика за да ме тепаш со голема кош разлика, за да одиш 1 место. Напрај таму јака тактика да ме растуриш 50 коша.

Бај д веј 4 коло играм со тебе, во првенството.
Тепај ме. Предизвик.

вечер пријателска со Ајсшутер.Ништо страшно ќе пробувам тактики не мисе верува да те победам многу. Можеби ако успее тактиката .Како и да е со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom