Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оффф Златее, пројдов јас. Ете колку сум небитна

Има психолошки профил на класична шалтерка. Во состојба е со сите да се расправа, да се испокара, да ги изнервира и да ги врати за небитен документи за нареден ден со цел пак да ги нервира.тетка владе
Да бе, ти и уште 90 264 члена на форумов, наспрема нас 6, вклучувајќи ја и @Darling.Оффф Златее, пројдов јас. Ете колку сум небитна![]()

Баш поради ова потребно промена на наслов со секоја тема моментално. Некој ќе дојде ќе го прочита првото мислење и ќе мисли 90 страни се пишувало за тоа.Интересна тема, баш пред НГ еден колега ми го пушти јутуб каналот на дечкиве и ми рече дека треба да гостувам таму. За Скандинавците скоро секое мислење надвор од нормата е контроверзно, може затоа.
Иначе го прочитав првото мислење на вот, не можам да ги читам сите 90 страни, но морам да кажам дека донекаде се согласувам со него.
Како беше муабет, албанци у Албанију, туј сте шиптаpи. Роми у Романију, туј сте цигани. Бугари у Бугарију.... Ох вејт.Ајде нешто за ромите ве молам, и ние расистите да се приклучиме у дискусија.
У наслоф убаво пишуе "читај воведно мислење".Баш поради ова потребно промена на наслов со секоја тема моментално. Некој ќе дојде ќе го прочита првото мислење и ќе мисли 90 страни се пишувало за тоа.
Фала на номинација.Јас мислам дека доста беше политика. За 5 дена 45 страници сме испишале, или повеќе од пола од темава! @wot со 2 мислења, @Sussaro и @парва заедно - 37. И плус ајде за прв пат да видиме женско контроверзно мислење - јас ја номинирам @Darling .
@Darling , please само немој мислење за политика, да одмориме малце.
Ги прави мажите мрзеливи, депресивни, несреќни, немотивирани, неамбициозни, насилни кон жени.
Аа збори си за себе.Премногу отиде на нереални моменти, групњаци, фетиши, курови од 20цм. Тоа луѓе во реалниот свет не постои.