Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чоек за три саати си кажавме се што имаме, ако трае до недела ќе мора нов форум да отвараме.Многу кратко трае една дискусија Злате, секој ден од ново или што е работа?
Дај остајте од понеделник до недела една дискусија да се истера, вака за многу брзо време ќе пропадне темата

Во канта едниот, тоа е решениетоИ кое е решението?
Ми пројде мене редот и заклучивме дека не сум ич контроверзна особа. Мислам дека сум многу подобар соговорник отколку водич на дискусии.И на злате и на тетка владе иста е дикусијата...се отрувме...
Јас сакам @Aceso веднаш да отвори ново мислење....

Јас мислев тоа загревање е искреноЧоек за три саати си кажавме се што имаме, ако трае до недела ќе мора нов форум да отвараме.![]()
Кога се отвара нова тема, тука си...би било поштено ти да отвориш , има време и за @DarlingМи пројде мене редот и заклучивме дека не сум ич контроверзна особа. Мислам дека сум многу подобар соговорник отколку водич на дискусии.![]()
Ne sum jas ni Aceso, ni ZlateВладимире, не сери. Можеше да одговориш како @Aceso и @Zlatikevichius.

Ако трае една недела овде рафали ќе летаат. За два дена се бришеше како за цели Општи. Мада многу добра тема искрено. Се испукуваме сите ахахах. Секој си кажува што мисли.Чоек за три саати си кажавме се што имаме, ако трае до недела ќе мора нов форум да отвараме.![]()
Se otruvte nema greska. Vi zdozezi na to dupceto , mislevte ke ve tapsame po ramoИ на злате и на тетка владе иста е дискусијата...се отрувме...
Јас сакам @Aceso веднаш да отвори ново мислење....

Uste pocudno e brmbrm so ne se prikluci pa da ni objsnuvase kako so izjava na notar toa se resava, ama ete ne bil dojden momentotЈас мислев тоа загревање е искрено
Чудно е што Таксист муњата не се уклучи во дискусија, он како папагал само ги пофтара тие бугарски пасоши

Додека @Darling писе ќе ни се олади со некој ладен сендвиц...гледам не си цекал да си земес северна лицна карта, јас усте не ја смениХ, вазеска еSe otruvte nema greska. Vi zdozezi na to dupceto , mislevte ke ve tapsame po ramo![]()
, па и севернокорејци биле корејци и за зајко пропагирас, браво.