Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 34: @Емкаа - (Човештвото да се врати на нивото на технолошки напредок од пред 20 години и да застане тука)

Човештвото да се врати на нивото на технолошки напредок од пред 20 години и да застане тука

• Вкупно гласачи
    57
Многу кратко трае една дискусија Злате, секој ден од ново или што е работа?
Дај остајте од понеделник до недела една дискусија да се истера, вака за многу брзо време ќе пропадне темата

Многу кратко трае една дискусија Злате, секој ден од ново или што е работа?
Дај остајте од понеделник до недела една дискусија да се истера, вака за многу брзо време ќе пропадне темата
Чоек за три саати си кажавме се што имаме, ако трае до недела ќе мора нов форум да отвараме. :D

И на злате и на тетка владе иста е дискусијата...се отрувме...
Јас сакам @Aceso веднаш да отвори ново мислење....

И кое е решението?
Во канта едниот, тоа е решението
Сакам да сфатиш дека јас немам ништо против луѓето, имам против државата нивна која може истите против нас да ги искористи и да ни лупа вето цело време

И на злате и на тетка владе иста е дикусијата...се отрувме...
Ми пројде мене редот и заклучивме дека не сум ич контроверзна особа. Мислам дека сум многу подобар соговорник отколку водич на дискусии. :)

Чоек за три саати си кажавме се што имаме, ако трае до недела ќе мора нов форум да отвараме. :D
Јас мислев тоа загревање е искрено :D

Чудно е што Таксист муњата не се уклучи во дискусија, он како папагал само ги пофтара тие бугарски пасоши

Ми пројде мене редот и заклучивме дека не сум ич контроверзна особа. Мислам дека сум многу подобар соговорник отколку водич на дискусии. :)
Кога се отвара нова тема, тука си...би било поштено ти да отвориш , има време и за @Darling

Ако трае една недела овде рафали ќе летаат. За два дена се бришеше како за цели Општи. Мада многу добра тема искрено. Се испукуваме сите ахахах. Секој си кажува што мисли.
Ајде тераме сега со Дарлинг. Да не продолжуваме за претходните.

И на злате и на тетка владе иста е дискусијата...се отрувме...
Se otruvte nema greska. Vi zdozezi na to dupceto , mislevte ke ve tapsame po ramo :D
Автоматски споено мислење:

Јас мислев тоа загревање е искрено :D

Чудно е што Таксист муњата не се уклучи во дискусија, он како папагал само ги пофтара тие бугарски пасоши
Uste pocudno e brmbrm so ne se prikluci pa da ni objsnuvase kako so izjava na notar toa se resava, ama ete ne bil dojden momentot :D
Bitno, zaklucokot od temata e deka vrijalnica da ti bilo tuka od clenovi so bugarski pasosi koi epten se zagrizeni za sostojbata vo republikata, posebno situacijata so bugarite :pos:

Последно уредено:
Проблемот со темите за политика е што брзо се претвораат во слободни раскази, секој пишува што му текне. Немаме стриктно правило за тоа колку дена може да трае една дисусија. Може да е еден ден, може да е една недела. Кога доаѓаме до момент каде што се вртиме во круг со дискусијата, време е за нова.

Мал потсетник овде: штом @Darling ќе се произнесе со новото мислење, секоја наредна реплика за БГ пасошите ќе биде избришана. Овде влегуваат и постови од типот: ќе пишам нешто за актуелното мислење колку да сум он-топик а понатаму ќе се рчкам за пасошите.

Некој ме праша зошто секое мислење не е посебна тема. Затоа што ова ми беше намерата, да отворам тема на која ќе се дискутира некогаш за политика, некогаш за спорт, за музика, технологија, наука... Планинарење не очекував, фала ти @парва :D

Теми за било што друго може да се отворат во секое време.

Последно уредено:
Se otruvte nema greska. Vi zdozezi na to dupceto , mislevte ke ve tapsame po ramo :D
Додека @Darling писе ќе ни се олади со некој ладен сендвиц...гледам не си цекал да си земес северна лицна карта, јас усте не ја смениХ, вазеска е ;), па и севернокорејци биле корејци и за зајко пропагирас, браво.

Јас машко сум?

Темава некако беше замислена за неколку денови да се дискутира, ама за еден ден лом успеавме да се направиме :D
:love:
Се мислев меѓу тебе и @Darling , ама не можам двете да ве номинирам, не сум јас @wot . :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom