- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 4.132
- Поени од реакции
- 8.518
Така деDrugite se Grajgani na Bugarija!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така деDrugite se Grajgani na Bugarija!
Art. 4.Така де
ete ti i na angliski, go dodadov pogoreОва не го читам, ќе си напишиш на Македонски
Па ова е напишано во секој устав во секоја земја на светот. Па сепак луѓето во Шведска знаат кој е Швеѓанец, а кој бугар, кој е Македонец, а кој Шип.(2) The Republic of Bulgaria shall guarantee the life, dignity and rights of the individual and shall create conditions conducive to the free development of the individual and of civil society.
Ne e vo sekoj Ustav napishano tuku samo vo Grajganskite Ustavi a ima i Nacionali kako Makedonskiot , Hrvatskiot, Germanskiot....Па ова е напишано во секој устав во секоја земја на светот. Па сепак луѓето во Шведска знаат кој е Швеѓанец, а кој бугар, кој е Македонец, а кој Шип.
Ако се сите етникуми граѓани на бугарија, а со тоа и бугари, не е ни чудо зошто се толку ромска нација.
Не може да се санкционира ако некој има двојно државјанство ради раѓање во друга држава, ради семејни причини, ради брак и сл. Тоа нема ист политички ефект ниту ризик.
Владимире, не сери. Можеше да одговориш како @Aceso и @Zlatikevichius.Vo tvoj stil ke ti odgovoram, so prasanje na prasanje. Ako ?
Imam mislenje isto kako sto bi imal ti za svrsenicata ako si ja fatis zivarka kako mu go dudla na Agim od Slupcane, na bracniot krevet vo stanot koj ti e zemen na kredit i za koj crncis na dve raboti za da go otplatis, od koj ednata e treta smena.
Ete takvo mislenje imam![]()
Да многу логично за еден МК патриот.Знамето на Комунистичка Албанија е најголем доказ за патриотизам.Кој пациент пооо!Kade vide deka pravam podelba na Makedoncite?
I ne ja otvoriv jas temata izguben eden
P.s kakvo zname preferiras da klam ?
Rusko, Kinesko, Americko, Bugarsko ?
Da ne sakas i na kirilica da pisam ?
Kazi i druga zelba da ne imas duri sum raspolozen![]()
И кое е решението?Таман работа да е раздор, само тоа економски причини не држи вода во сите ситуации.. не се сите толку трагични жртви на системот..
Има исклучоци како што кажа еден од членовите, кои сме ние да судиме..
Но повеќето го земале поради поволности и личен интерес и тоа може само да го прекријат со обвинувања.. ако нема обвинувања, нема причина да го задржат
Но човек неможе да биде и Бугарин и Македонец по потекло и треба да се најде решение по тоа прашање.
Koj vika deka mora ima resenieДа многу логично за еден МК патриот.Знамето на Комунистичка Албанија е најголем доказ за патриотизам.Кој пациент пооо!
Автоматски споено мислење:
И кое е решението?

Е па не знам овие шо викаат дека тереба да се одкажиме од Македонците со БГ пасош,нека кажат какви идеи им се мотаат низ глата.Koj vika deka mora ima resenie![]()
Ne sekoj problem ima resenie. Koa kje zaebes neso, ne moes taka da go odzaebes. Taka da toa e toa, zivot ide dalje.Е па не знам овие шо викаат дека тереба да се одкажиме од Македонците со БГ пасош,нека кажат какви идеи им се мотаат низ глата.
Јас машко сум?Јас мислам дека доста беше политика. За 5 дена 45 страници сме испишале, или повеќе од пола од темава! @wot со 2 мислења, @Sussaro и @парва заедно - 37. И плус ајде за прв пат да видиме женско контроверзно мислење - јас ја номинирам @Darling .
@Darling , please само немој мислење за политика, да одмориме малце.