Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Паднав 21000 место, на 30к сум сега. Сар излезе во 37-ма минута, и заедно со Доку, Роџерс, Ндиај, и Мбеумо донесоа фантастични 7 бода сите заедно. Волтемаде на клупа, Халанд трипл каптн. 34 бода all out. Пепел. Имав 40 бода предност пред вториот во мини лигата, и откако почнав да ги користам чиповите, паднав на второ место.

Одамна се мислев да го продадам Сар, затоа што некое време допира дно. Оној Хол од Евертон имаше 7 поени, ама ми остана на клупа. Да и на Жоао Педро и костиќ наркоманот се да им ебам.

Ахахаха овој Рејндерс го имам во тим од почеток на сезона, грото од колата курац ипол е, сега искористувам free hit и една од ротациите ми беше Фоден што го ставив на негово место, сега му текна гол да даде.
И кај беше Халанд со гол и асистенција прошло коло кога го имав трипл. :toe:

Update: Прифатливо

Ахахаха овој Рејндерс го имам во тим од почеток на сезона, грото од колата курац ипол е, сега искористувам free hit и една од ротациите ми беше Фоден што го ставив на негово место, сега му текна гол да даде.
И кај беше Халанд со гол и асистенција прошло коло кога го имав трипл. :toe:

Update: Прифатливо
Што ти требаше ова.

Волтемаде капитен, Гордон зеде да го шутира пеналот. Уште 1 поен му фалеше за уште 2 бода од дефанзивни акции, и тоа застана. Прво му го дадоа голот на Доку, потоа автогол. Ај мрш.

Утрово се двоумев помеѓу овој Хол од Евертон и Андерсон од Нотингем Форест и се надевам дека утре Минте ке добие мозочен удар или Гласнер ке го заборави Матета на клупата за резерви цел натпревар. :(

Ова 5 трансфери важи само за играчите кои ке настапат на АФКОН или за целиот тим?

Одличен избор за играчи на клупа, среќа Кајседо има црвен, да го имав на клупа и тој ќе дадеше гол од пола терен :D

1765154772746.png

Кога е најдобро време за FH? Ми останаа уште FH и BB.

Кога мислиш дека не ти е доволно добар тимот за тековното коло.
Нема да има дупло коло, така да играј го по сопствено убедување :D

Јас го планирав за следново, ама испадна 5 фри трансфери да дадат, така да ќе ми стои.
И вајлд картата ја имам уште. Можно е и да пропаднат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom