Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Стави трипл на некој од одбраната? :D

Не знам да играм на одбрана, не ставам дефанзивци за капитен :D

Рајс го купив сега и ќе ми биде капитен.
Се мислам и Игор Тиаго да го одморам и да им скинам клин шит на Арсенал.

Колку глупо го потрошив Free Hit џокерот претходново коло. Си ги тргнав Роџерс, Рајс и Митчел од Палас што донесоа убави поени, а на нивно место ги ставив Мадуеке, Ензо и некој рендом дефанзивец од Лидс. Повеќе поени ќе имав да не користев Фри Хит, среќа Бруно само го трефнав.

Зошто не го чуваш фри хитот кога ке има празни кола...
Кога би биле тие иначе, 31,34 и 37? Кога доаѓа до такво нешто тргам со претпоставката дека ќе имам доста трансфери заштедено за на време да искалкулирам и адаптирам состав за да може да се извади квалитетен, а потоа со минимални корекции и трансфери да се изведе враќање на првичниот состав :D

Кога би биле тие иначе, 31,34 и 37? Кога доаѓа до такво нешто тргам со претпоставката дека ќе имам доста трансфери заштедено за на време да искалкулирам и адаптирам состав за да може да се извади квалитетен, а потоа со минимални корекции и трансфери да се изведе враќање на првичниот состав :D

Не знам искрено, видов само дека Сити има празно 31-во коло. Инаку добра стратегија е и тоа, ама кај мене се случувало повеќе играчи да морам да менувам...

Ама и тебе ти е во интерес Салиба/Рајс да имаат добри поени, со Салиба си анлаки малку, ама ќе се врати веројатно втората со Вулвс пошто само настинка било.

Клин шит од Салиба мислам не ми оди во прилог.
Клин шит на Арсенал мене ќе ми донесе 4 поени, на тие околу мене со двајца дефанзивци барем 8. Добар дел се со Габриел капитен, ако не и трипл.

Така да клин шит на Арсенал значи неколку дестици илјади места подолу на оверал за мене.

Клин шит од Салиба мислам не ми оди во прилог.
Клин шит на Арсенал мене ќе ми донесе 4 поени, на тие околу мене со двајца дефанзивци барем 8. Добар дел се со Габриел капитен, ако не и трипл.

Така да клин шит на Арсенал значи неколку дестици илјади места подолу на оверал за мене.
Мене дека не ми е цел оверал што повисоко да сум, туку да си имам повеќе поени од ланска година ПБ да си направам, така да секогаш ми е во интерес што повеќе поени да добијам, а не се оптеретувам со другите толку :D Патем Рајс ми е мене капитен, се мислев него или Габриел, ќе видиме на крај дали сум погрешил.

За инат и ја Габриел капитен го стаив, само за да им измувлам, и ете успеав. Ме боли патлак за поените.

Јас 86 колово (најмногу во цела сезона), се е идеално подготвено за до крај на сезона максимум 43 поена да вадам по коло. Да живеат defensive contributions што ги собирал Рајс.

Жоао Педро го ставив капитен денеска буквално во 5 до 12 и гледам само 1 бод е разлика со Халанд. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom