Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi popustil, od 15m godisno, da zimas 3-4m godisno?Мочкото од Португалија несакал ни доларче од платата да попуште.

Јас прочитав дека зима 7ипол. Од кој Интер ќе му плајќал 3 а другите 4.5 нафташитеA ti bi popustil, od 15m godisno, da zimas 3-4m godisno?
Dogovorot mu istekuva tek sledna godina, do togas fiksno si ima 15m po sezona odnosno sigurica od 30m evra za 2026 i 2027, i ti vikas ne sakal da popusta, pa koj bi sakal be haha, nikoj ne ni pregovara za popustanje od negova strana, rabotata e sto so kogo i da pravi dil, golem procent od platata ke treba da mu plakaat uste arapite, i za toa pregovaraat, sto znaci ako potpisuva za Inter, pa edno edno 60-70% od platata seuste ke trebaat oni da mu ja plakaat, Inter ne veruvam da dava poise od 4m godisno za nego.
João Cancelo (Right Back) has 2 years and €30,620,000 Estimated Gross Salary remaining on his contract with Al Hilal (Saudi Pro League), expiring on Jun 30, 2027. João Cancelo, who is 31 years old, will earn an Estimated Base Salary of €15,310,000 for the 2025-2026 Season, or €294,423 gross per week, excluding bonuses.Јас прочитав дека зима 7ипол. Од кој Интер ќе му плајќал 3 а другите 4.5 нафташите
Да, пошо муабетот е за 6 месечна позајмица, пола сезона - пола плата.Јас прочитав дека зима 7ипол. Од кој Интер ќе му плајќал 3 а другите 4.5 нафташите
Нека го земат на 6 месеци кога веќе не им се дава пари за подобро решение. Туку да не направи ќоравиот позајмица со обавезителен одкуп тама и да му дадат некој договор на 2 години како некои паразити што ги имавме до минатата сезона.И три му се многу, се имаме изгорено многупати на вакви играчи. Не дека беше кузнае што и првиот пат кога го земавме. За мене, кога некој решил да оди во Саудиска Арабија, тој е веќе пензиониран, во смисла на неговата мотивација и резонирање. Не може сега да очекуваш да ти дојде од таму и да почне да го ора теренот, тој си ја живее последната плата пред пензија и нема претерано да се залага.