Се нервирам коа треба да се објаснувам, ама "криво дрво" илустративно го кажав и повеќе мислев на Данте, ирелевантно мој впечаток е дека мења мислења.Како не биле блиску до голот, кога имаа 5 корнери во низа меѓу 50та и 55та минута? Па измените дојдоа после тоа.
Еве јас нека сум криво дрво, кажи ти што требаше да направи Аморим и како требаше да се движи текот на мечот? Да те потсетам дека Вила ни даде 2 гола од 2 шута, Борнмут ни плесна 4 гола на ОТ пред тоа. Очигледно поучен од искуството од претходните утакмици, каде бевме подобар тим, а освоиме 1 поен место 6, Аморим реши, кога веќе има водство тука, да "ризикува" и да фрли се на дефанзива, со цел да освоиме 3 поени. Седни изгледај го второто полувреме уште еднаш, ќе водиш дека ситуацијата на терен беше иста и пред измените и дека едноставно бевме послабиот тим.
Ама (индиректно) кажав и некни пред мечот со Вила - во фан клубов само плачковци во последно време. Ако тепаме, играта не ја бивало, кога играме и губиме играта не е битна. Буквално во се се гледа само негативното и сами си правиме таква умрена атмосвера околу клубот.
Дај бидете малку позитивни и почнете реално да ги гледате работите. Лани завршиме 16ти, сега сме во игра за ЛШ.. што треба повеќе не ми е јасно, шампиони ли мислевте дека ќе бидеме?
Имам многу прашања ама да почнам од некаде,Прво полувреме игравме четворка назад и изгледаа стабилно, второ иако ја имаа топката беа на безбедна дистанца и кружеа само на 30 метри, е сега кога Аморим реши да смени позади и тоа гледај меѓу другото Шо го вади кој што два месеци игра по 90 минути, тие не само што почнаа да креираат туку на неколку пати и многу јаки шанси направија и пак ќе кажам да беше друг тим да не речам Борнмут ќе не заколеа. Очигледно и играчите сакаат четворка назад, плус дали ти виде од70 минута натака со сите напикани у 16 како се гушеа, тие незнаат да играат одбрана и ќе видите само недај боже пак вака да се коцка Аморим, тоа ќе биде шоу, па ако сака сите младинци да бидат, ако некој сака да биде позитивен тоа сум јас ама за жал мислам дека ќе се залажувам само по онаква игра ко вчера.

). Летовите се доста евтини, околу 1500, 2000 денари во правец, ама со 20кг багаж вкупно ме фати 15000 денари за во двата правци.