Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дежурства правеле, затоа тостерот на маса.
Марш во 3ПМ!А тебе јасно ли ти е дека цел форум те гледа како еден од најдосадните членови?
Досаден си и човек да се расправа со тебе, ајде шетај.
Отсекогаш сум го перцепирал како типичен комунистички диктатор, манипулатор и местач.
Цврсто сум убеден дека ја има превземено Левица баш на таков начин, со интриги и сплетки.
Астерикс и ОбеликсКога главен услов за вработување а партиска книшка вакви полицајци се добиваат
Прегледај го приврзокот 464840
Што се обиде Груевски жити се?Не знам што да ти кажам, Груевски проба поинаку, народот нејќеше, па го донесе муртинецот.
Или мислиш со некоја субсахарска држава да пробаме?
владе, некој сакат да го минимизира значењето на револуцијата со кој се руши еден режим, таа револуција денес е пример низ светот за револуции, и сега му текнало на некој све тоа да не го признава, па уште сите нешто правеле а нашиот народ ништо, спиел, а дома имаш револуција за пример кој се користи низ свет.Kako ako nekoj ne napravil nisto sprotivno od zakonot treba da snosi posledici? Deka tebe, mene ili tamu na nekoj ne mu e po kef ?
Si pomislil na site onie na koi toa mu e po kef?
Tie pomalce prava od tebe i mene imaat, gragjani od vtor red se ?
Znaci si imase predvremeni zbori na koi gragjanite insistiraa da se slucat so masovni protesti, blokadi, demoliranja i sto li uste ne. I na tie izbori gragjanite so pravo na glas( isto kako mene i tebe) si glasaa za toj sto smetaat deka treba da ne vodi, vo slucajot toa bese SDSM na celo so Zaev. Posle imase i lokalni, pa pak parlamentarni kade gragjanite so pravo na glas pak mu dadoja doverba. Taka da za kakvo velepredavstvo pravime muabet za koe treba da mu se sudi koga prvo nikakov zakon ne prekrsil, a vtoro mnozinstvoto gragjani so pravo na glas mu dadoja doverba vo povekje izborni ciklusi.
Нема потреба од паника, да помине ладното, здравје напролет ќе ги протераме односно одбиеме барањата.10 000 турци со барање за македонско државјанство. На пат сме Германија да станиме, жените да не можат да излезат од дома заради сечените ѓубриња.
Јас познавам доста луѓе што се пресно иселени, а што за 3-4 години си решиле станбено прашање во Холандија и Германија.Едино тие што се преселиле за времето на Југа кога се отвориле границите верувам дека имаат имот некои од нив. Овие што избегаа последниве 5-6 години никој нема ништо, иако ми продаваат причи овде.
Abe Vladica, ti ja sfakam poentata, i ti drzi voda realno, za toa raka na srce taka e. Tuka ne moze da se spori nisto...Ne rekle dzabe, sekoj narod si zasluzuva vlast sproti sebe, i ne za dzabe dozvoluvame 35 godini da ne vodat sharlatani, kleptomani i krimosi...Kako ako nekoj ne napravil nisto sprotivno od zakonot treba da snosi posledici? Deka tebe, mene ili tamu na nekoj ne mu e po kef ?
Si pomislil na site onie na koi toa mu e po kef?
Tie pomalce prava od tebe i mene imaat, gragjani od vtor red se ?
Znaci si imase predvremeni zbori na koi gragjanite insistiraa da se slucat so masovni protesti, blokadi, demoliranja i sto li uste ne. I na tie izbori gragjanite so pravo na glas( isto kako mene i tebe) si glasaa za toj sto smetaat deka treba da ne vodi, vo slucajot toa bese SDSM na celo so Zaev. Posle imase i lokalni, pa pak parlamentarni kade gragjanite so pravo na glas pak mu dadoja doverba. Taka da za kakvo velepredavstvo pravime muabet za koe treba da mu se sudi koga prvo nikakov zakon ne prekrsil, a vtoro mnozinstvoto gragjani so pravo na glas mu dadoja doverba vo povekje izborni ciklusi.
Ова покажува дека МКД ја сметаат на рамниште на земјите членки во ЕУ а не како некоја вукоебина како Србија и Косово. Може со право вика Мицко дека народот се враќал.Нема потреба од паника, да помине ладното, здравје напролет ќе ги протераме односно одбиеме барањата.
Иначе лидери сме и во ова 2023 и 2024 во спредба со соседите србија косово и албанија :
- 2023: (~3.200) далеку пред Косово, Србија и Албанија (сите околу 500).
- 2024: (~2.300), додека Косово, Србија и Албанија паднале на околу 150 секоја.
Мене баш за во Холандија и не ми се верува дека лесно се купуваЈас познавам доста луѓе што се пресно иселени, а што за 3-4 години си решиле станбено прашање во Холандија и Германија.
Ама ако се преселеле во Минск, досега ќе имаа Ферари, куќа со базен и приватни фирми со по 100 вработени.
Abe Vladica, ti ja sfakam poentata, i ti drzi voda realno, za toa raka na srce taka e. Tuka ne moze da se spori nisto...Ne rekle dzabe, sekoj narod si zasluzuva vlast sproti sebe, i ne za dzabe dozvoluvame 35 godini da ne vodat sharlatani, kleptomani i krimosi...
Ama ne znaci deka treba da se pokoram na toa i da recam jbg, i da navednam glava, i da se otkazam od ona shto veruvam i da se soglasam so ona shto mi e kontra moite ubeduvanja...