ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se nerviraj be brat, gledam vo zivotot najgolemo dostignuvanje ti e da otides vo carsija, pa sto se slucuva tamu ako otides ? Zivi lugje li jadat ? Pa ja izrasnav cair i carsija ne me ni znaes pisuvas gluposti bog da cuva
Taman rab bratce, deka mn se iznervira za sverceri so golemi bukvi im pisuvase deka ako sakale duel morale da dojdat do strumica na stadion drugse nemalo kako pa takvo nekoe mislenje mi razbudi deka kako drugava strana na vardar da bara pasos za da projdes a tebe odzemen da ti e :) nema veze gledas ti si pomislil vo lupus rabotam jas pa deka pasos baraat preku most, neprijatnosti

Ни стегнаа суспензија на сите можни екипи во Европа на една година, а репрезентацијата мажи беше казнета двата бараж дуели да ги игра на гости. И така пропаднавме, не можевме 10 години да се пласираме на ниту едно натпреварување откако го паднавме во шеширот неносители во баражи, па не плескаа јаки екипи цело време :D

Ни стегнаа суспензија на сите можни екипи во Европа на една година, а репрезентацијата мажи беше казнета двата бараж дуели да ги игра на гости. И така пропаднавме, не можевме 10 години да се пласираме на ниту едно натпреварување откако го паднавме во шеширот неносители во баражи, па не плескаа јаки екипи цело време :D
Точно, али задоволството да го видам нокаутов на еден метар од мене е незаменливо :D

Му ги пишал само првите букви од името и од надимакот, останатото со точки, а видеото што го цитирал е постирано токму од него на негов личен фб профил, зјааат и име и презиме на толкави на екранов. :pos:

Му ги пишал само првите букви од името и од надимакот, останатото со точки, а видеото што го цитирал е постирано токму од него на негов личен фб профил, зјааат и име и презиме на толкави на екранов. :pos:
Nadimakot e bitniot toj morase da se skrie gahahah,+ principi se principi.

Последно уредено:
Чкембари Стив Наумов
10.12.2025 РК.Е ПЕЛИСТЕР - рк вардар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom