Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со Вила ќе биде веројатно најзаебаната утакмица до сега сезонава.
Со оглед на ситуацијата во одбрана, и формата на Вила јас со бод сум задоволен.

Ова со Вила ќе биде веројатно најзаебаната утакмица до сега сезонава.
Со оглед на ситуацијата во одбрана, и формата на Вила јас со бод сум задоволен.

Освен 3 бода, со ништо друго не сум задоволен. Рајс ќе игра, мислам дека и Салиба се враќа, така да мора 3 бода. Дури и без Салиба да сме, едноставно мора 3 бода да земеме.

Многу лоша утакмица ретко да се издвои некој да изигра добро Хинкапие како со мозочен удар да играше не дека другиве беа подобри.Се на се заслужен пораз настрана заморот ама и желба за фудбал немаа оваа утакмица.Иди порастеретен период се надевам ќе се консолидираат и да не гледаме веќе вакви утакмици.

Тимбер лб пред Скели значи дека не му се веруе веќе у одбрана, реално и криминален беше на неколку утакмици
Автоматски споено мислење:

Кој го излажал Артета дека сме опасни од аут у пм, губат 3-4 мин може драгоцени на местење

Последно уредено:
Во тежок пад сме. Ѓокереш братов мачка во вреќа ќе излезе криминален е,без разлика на некој повреди со ваков пристап нема да се освои ништо пак. Некој играчи ко Мартинели реално не се за прва постава а Артета со вакви бункер екипи треба Одегард да го форсира со оглед дека ќе пушти некој несекојдневни пасови. Следен Евертон нема да е лесно а Купот со Палас комотно играчи шо немаат минутажа за да се пододморат периодов шо следит.

Да видиме дали Артета ќе има муда Жезус да го стави пред Ѓокереш. Едниов има 10 допири цел натпревар, другиов со 10 допири ја влече од центар до шеснесетник и упатува шут во гол. Едниов е тромав со топка, ужасен прием, ужасен дриблинг и контрола на топка, другиов ко лепак да има на копачки, одлична контрола и дриблинг. Разликата е огромна... Не е проблемот во одбрана, примаме и така гол од единствениот шут упатен кон наша мрежа, во напад стерилноста е проблем, на таква иницијатива не правиме никаква конкретна шанса.

Да видиме дали Артета ќе има муда Жезус да го стави пред Ѓокереш. Едниов има 10 допири цел натпревар, другиов со 10 допири ја влече од центар до шеснесетник и упатува шут во гол. Едниов е тромав со топка, ужасен прием, ужасен дриблинг и контрола на топка, другиов ко лепак да има на копачки, одлична контрола и дриблинг. Разликата е огромна... Не е проблемот во одбрана, примаме и така гол од единствениот шут упатен кон наша мрежа, во напад стерилноста е проблем, на таква иницијатива не правиме никаква конкретна шанса.

Не е проблемот во Ѓоко.
Дрво е, ама не е само во него, не сме уопште креативни напред, не знаеме да играме кога ке се постави ниско екипа.

Играта се смени кога влезе Тросард, почна со пасови напред и се најде Ѓокереш во шанси.
Одегард ја тупи скроз у последно време.

Од друга страна, откако излезе Ѓоко не стиснаа Волвс пошто Жезус престана со пресинг и се повлече цела екипа.

Кога ќе се врати Хаверц, он ќе стартува пред сите, јебига.

Не е проблемот во Ѓоко.
Дрво е, ама не е само во него, не сме уопште креативни напред, не знаеме да играме кога ке се постави ниско екипа.

Играта се смени кога влезе Тросард, почна со пасови напред и се најде Ѓокереш во шанси.
Одегард ја тупи скроз у последно време.

Од друга страна, откако излезе Ѓоко не стиснаа Волвс пошто Жезус престана со пресинг и се повлече цела екипа.

Кога ќе се врати Хаверц, он ќе стартува пред сите, јебига.
И Езе е доста неконстантен, а таа амф позиција е клучна, ако играчот е креативен и напаѓачки расположен тимот е на бел коњ, ако е невидлив, тогаш секој играч е ослабен на теренот.

И ја сум убеден дека Хаверц штом ке е здрав, ке иде во прв состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom