La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Попрво би прифатил да гледам како губиме без, отколку како победуваме со циганиве.

Чистете ги, па дури и по цена да се изгуби некоја сезона. Аман веќе...
Не знам на кој мислиш точно, ама мослам дека само Вини и Рудигер се "цигани" кај вас.
Камавинга, Чуамени, Родриго и остали не се како овие двајца...
Мене ми е страв да не го продадете Вини и да тргнете по Халанд, е дури тогаш...

Не знам на кој мислиш точно, ама мослам дека само Вини и Рудигер се "цигани" кај вас.
Камавинга, Чуамени, Родриго и остали не се како овие двајца...
Мене ми е страв да не го продадете Вини и да тргнете по Халанд, е дури тогаш...
Па тој што е најмногу инволвиран во играта. Се оди преку него и за секоја изгубена топка поглед во судијата и рацете нагоре. Паѓања во 16 како да нема ВАР.
Да, му успева лесно да изнуди пенал, тоа ни е во прилог, бенефит за тимот. Ама не секогаш најрационално решение е да падне.

Провокации со навивачи, па после плаче на база на расизам. Не бато и белец да си со такво понашање ќе го привлечеш вниманието од публиката.
Ме плаши што ова станува полека тренд и се повеќе вакви фудбалери никнуваат.

Околу Халанд, тоа ми е најголема желба во моментов. Вини на печалба, Мбапе на крило, Халанд на 9ка. Не може подобро.
Ама нема да е едноставно вакво сценарио.

Како може играч што изведува корнер да е во офсајд? Па дали се нормални?
Комедии живи!

Уште не ми е јасно како од Барселона не го форсираа Рафиња за балон дор, иако игра за Барселона он е еден од играчите шо заслужува да биде у спотлајт, без драми само напорна работа.

Уште не ми е јасно како од Барселона не го форсираа Рафиња за балон дор, иако игра за Барселона он е еден од играчите шо заслужува да биде у спотлајт, без драми само напорна работа.
Затоа што златна топка е избор од сопствено убедување.
Не може некој да ме натера да гласам јас за Рафиња, ако Јамал или Дембеле на пример поише ми се свиѓаат.
Јако беше некој имаше објавено на твитер, као демек да не кандидираат двајца играчи на Барса пошо ќе ги поделат гласовите, ако е 1 сигурно победува. :pos:

Затоа што златна топка е избор од сопствено убедување.
Не може некој да ме натера да гласам јас за Рафиња, ако Јамал или Дембеле на пример поише ми се свиѓаат.
Јако беше некој имаше објавено на твитер, као демек да не кандидираат двајца играчи на Барса пошо ќе ги поделат гласовите, ако е 1 сигурно победува. :pos:
Не ме сфаќаш, Барса повеќе веруваа во Јамал и го презентира него, цел ПР им беше фокусиран таму.

Затоа што Јамал е број 1 по продадени дресови. Money talks.

Судијкава како оние во Африка, во терен си трча, барем да појдеше до кај Куртоа да помогнеше во одбрана малку :icon_lol:

Ебати воук срањето

IMG_20251214_223637.jpg

нема пенал за алавес на 1-1 кога само да ја турни топката играчот на алавес турнат со рака одназад го промашува голот,нема втор жолт за вини за симулација потоа......ѓупска победа со судиска помош да го кренат реал од мртвилото,годинава тешко дека ќе освојат нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom